ΓΚΟΛΦ

Τάιγκερ Γουντς: Βίος και Πολιτεία μακριά από τα γήπεδα του γκολφ

Ο Τάιγκερ Γουντς
Ο Τάιγκερ Γουντς AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ναρκωτικά, σεξ, και πολλές ακόμη άγνωστες ιστορίες έξω από τα γήπεδα του γκολφ, περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα στη ζωή του κορυφαίου αθλητή, Τάιγκερ Γουντς.

Η συνδρομητική πλατφόρμα του HBO θα προβάλει -αρχής γενομένης από σήμερα (10/1)- ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού γκολφέρ, Τάιγκερ Γουντς, προβάλλοντας τόσο τη μεγάλη, ξεχωριστή καριέρα του, όσο και την πολυτάραχη ζωή του.

Ο επί 15 χρόνια "Βασιλιάς" του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, ήταν ο άνθρωπος που κατέρριψε τα όποια στερεότυπα υπήρχαν για το άθλημα, αφού μόνο οι λευκοί ασχολούνταν με το εν λόγω σπορ.

Ο πιτσιρικάς τότε Γουντς, στα 21 του έτη, έγινε ο νεότερος γκολφέρ που κατέκτησε Masters, ενώ από το 1999 έως και το 2014, ήταν μόνος του στην κορυφή, φτάνοντας τα κέρδη του στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ γίνεται λόγος όχι μόνο για τις καλές και άσχημες στιγμές του (το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο ίδιος το 2009 -προσέκρουσε σε πυροσβεστικό κρουνό και σε δέντρο του δρόμου και η σύζυγός του αναγκάστηκε να σπάσει τα πίσω τζάμια του αυτοκινήτου με μπαστούνι του γκολφ για να βγει από το αυτοκίνητο- και το διαζύγιο με τη σύζυγό του το 2010) αλλά και για τα πάθη του, για την πολυτάραχη ζωή που έζησε. Από τα πάρτι οργίων με τις ιερόδουλες, μέχρι τα ναρκωτικά στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται και μία από τις πολλές (121 στο σύνολο) ερωμένες του, η γνωστή παρουσιάστρια Ρέιτσελ Ούσιτελ, με την οποία απατούσε τη σύζυγό του μοντέλο από τη Σουηδία, Ελίν Νόρντεγκρεν, εξιστορώντας μερικές "καυτές" λεπτομέρειες από την σχέση τους.

Μάλιστα όπως η ίδια τόνισε: "Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου".

Αυτά και πολλά άλλα αρχής γενομένης από σήμερα (10/1), μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας του HBO, σ' ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε δύο μέρη.

TAGS ΓΚΟΛΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ