STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στην Nova μέχρι το 2025 οι Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας και Πανσερραϊκός

Στην Nova μέχρι το 2025 οι Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας και Πανσερραϊκός

Τα κανάλια Novasports θα αποτελέσουν για την ερχόμενη διετία την ποδοσφαιρική στέγη για τον Ατρόμητο, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανσερραϊκό.

Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-24 τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζει το τηλεοπτικό τοπίο, με ακόμη τέσσερις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας να βρίσκουν "στέγη" την Παρασκευή (21/7).

Αυτές είναι ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανσερραϊκός, με την Nova να ανακοινώνει πως ανανέωσε τη συνεργασία της με αυτές τις ομάδες και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους θα μεταδίδονται αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports μέχρι το 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Nova:

"Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, καθώς και τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τις επόμενες δύο (2) σεζόν, 2023-2024 & 2024 -2025.

Η συμφωνία με τις τέσσερις ΠΑΕ αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, επιλεγμένους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των ομάδων, καθώς και επιλεγμένους εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ