PREMIER LEAGUE

Προς Nova η Premier League απ' το 2022-23 και για έξι χρόνια

Το λογότυπο της Premier League
Το λογότυπο της Premier League 2020 CATH IVILL/POOL VIA AP, FILE

Η Premier League φαίνεται ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη και απ' την Cosmote TV μεταφέρεται στη Nova, η οποία πρόκειται ν' αποκτήσει τα δικαιώματα απ' τη σεζόν 2022-23 και για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η Nova φαίνεται πως είναι αυτή που θα μεταδίδει πλέον την Premier League, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το αγγλικό πρωτάθλημα θα μετακομίσει λοιπόν απ' την Cosmote TV στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα κανάλια Novasports, όπως όλα θα δείχνουν, θα φιλοξενούν το αγγλικό πρωτάθλημα απ' τη σεζόν 2022-2023 και για τα επόμενα έξι χρόνια, με την ιδιοκτησία της να κλείνει μία πολύ σημαντική συμφωνία για ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Η Nova έχει ήδη στην κατοχή της μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως τη La Liga, τη Ligue 1, την Bundesliga και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ στο μπάσκετ διατηρεί τη EuroLeague και το EuroCup.

Παράλληλα, συνεχίζεται η "μάχη" ανάμεσα στη Cosmote και τη Nova για τις ομάδες της Super League Interwetten, με το τηλεοπτικό τοπίο να αλλάζει σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ