Πρεμιέρα για το ΣΠΟΡ FM TV του Γιάννη Αλαφούζου

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα (02/10) το απόγευμα το ΣΠΟΡ FM TV, η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου.
Πρεμιέρα το νέο συνδρομητικό κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου.
Ο λόγος για το ΣΠΟΡ FM TV, το οποίο θα βγει στον αέρα το απόγευμα της Παρασκευής (02/10). Το πρώτο διάστημα η πρόσβαση θα γίνεται διαδικτυακά, μέσω Web, και αργότερα θα λανσαριστεί το σχετικό App.
Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία και σχετίζεται άμεσα με την Stoiximan GBL, η οποία κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα της GBL, άλλωστε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της πλατφόρμας.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ολόκληρη την πρώτη αγωνιστική εντελώς δωρεάν χωρίς να απαιτηθεί κάποια συνδρομή. Αυτό αναμένεται να βοηθήσει τους τηλεθεατές να γνωρίσουν την πλατφόρμα.
Μένει να φανεί το ακριβές χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί.
Υπενθυμίζουμε ότι, στο ΣΠΟΡ FM TV συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή για την Stoiximan Super League, όπως επίσης και όλοι οι αγώνες του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με τον τελικό του Super Cup.