ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο MEGA το πρώτο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, δεν έχει κλείσει ακόμα κανάλι για τη ρεβάνς

Ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ομόνοια για τα προκριματικά του Champions League 2020-2021 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ομόνοια για τα προκριματικά του Champions League 2020-2021 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 INTIME SPORTS

Την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League θα μεταδώσει το MEGA. Άγνωστο ακόμα τι θα γίνει με τη ρεβάνς.

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Europa League εκεί όπου για τα playoffs της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/08 22.00) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και όπως έγινε γνωστό θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA.

Στην αντίπερα όχθη άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τη ρεβάνς η οποία θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ