GAME NIGHT

Ο Μιχάλης Κοσίδης στη Game Night: "Ήταν μια απίστευτη χρονιά φέτος, με τον Αλμέιδα το κλίμα έγινε οικογενειακό"

Ο Μιχάλης Κοσίδης στη Game Night: "Ήταν μια απίστευτη χρονιά φέτος, με τον Αλμέιδα το κλίμα έγινε οικογενειακό"
SPORT24

Ο Μιχάλης Κοσίδης μίλησε στη Game Night πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος, ενώ η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι το οικογενειακό κλίμα που έχει χτίσει ο Ματίας Αλμείδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στην OPAP Arena και χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για την κατάκτηση της Stoiximan Super League. Ο Μιχάλης Κοσίδης, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με τον Ματίας Αλμέιδα, βρέθηκε έξω από το γήπεδο και μίλησε στη Game Night, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό για τη σεζόν, αλλά και τη διαφορά που υπάρχει στην ομάδα, επί ημερών Ματίας Αλμέιδα, όπως την έχει ζήσει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κοσίδης: Για τη φετινή χρονιά και το πάρτι που έχει στηθεί: "Σίγουρα είναι μαγική σεζόν. Χρειάζεται υπομονή 90 λεπτά για να είμαστε εκεί που χρειάζεται να είμαστε, αυτό που πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Αισθάνομαι ότι με τη δουλειά που κάνουμε σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Θα σηκώσουμε το πρωτάθλημα μαζί με τους οπαδούς μας, η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Ήταν μια απίστευτη χρονιά φέτος, η προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν είναι φανταστική".

Για το τι άλλαξε στην ομάδα ο Ματίας Αλμέιδα: "Η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα είναι πολύ σημαντική. Εμένα είναι η δεύτερη, σχεδόν η τρίτη χρονιά μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο οικογενειακό κλίμα. Όλοι τα έχουν καλά με όλους, όλοι κάνουν παρέα με όλους και αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ