MEDIA

Μεγάλη διάκριση της 24 MEDIA στα Sports Marketing Awards 2022

Μεγάλη διάκριση της 24 MEDIA στα Sports Marketing Awards 2022
24 MEDIA

Η 24MEDIA και το SPORT24 κατέκτησαν έξι βραβεία στο Sports Marketing Awards 2022 και ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς.

Η 24 MEDIA κατάφερε να ξεχωρίσει γι' άλλη μία φορά στα επιχειρηματικά βραβεία Sports Marketing Awards 2022, η τελετή των οποίων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στο Radisson Blu Park Hotel. Συγκεκριμένα, το αθλητικό site της 24 MEDIA, SPORT24 ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς αποσπώντας συνολικά 6 βραβεία για τις εξής κατηγορίες:

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Long Form Content” για την ενέργεια, Ο Μίλτος Τεντόγλου uncut στο SPORT24

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Breaking News Reporting” για το project Kill Bill Out: Το αντίο του SPORT24 στον Βασίλη Σπανούλη

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Sports Program (TV, Radio ή Online)” για τις αθλητικές εκπομπές του SPORT24. Το βραβείο αυτό αποτελεί ένα επιστέγασμα των επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει οι εκπομπές Game Night και The Show Must Go On

Οι διακρίσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Με την ενέργεια Αποστολή στο Milwaukee για NBA Finals και απονομή δαχτυλιδιού by Mapei, η 24 MEDIA κατέκτησε το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Live Event Coverage” - για μια live κάλυψη που τα είχε όλα - και με τα projects The BIG FINAL by SPORT24 και 3 Days Break: Η εκδρομή του SPORT24, στην κατηγορία “Best Native Advertising Campaign” προσθέσαμε στην συλλογή μας και 2 Χάλκινα Βραβεία!

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 28 υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου και Πρόεδρο τον κορυφαίο αθλητή και προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η διάκριση της 24 MEDIA στα βραβεία Sports Marketing Awards αποτελεί μια ανταμοιβή της συλλογικής προσπάθειας όλων των ανθρώπων της εταιρείας και μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να παράγουμε πρωτογενές, ποιοτικό περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ