MEDIA

Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Λεμπρόν Τζέιμς με τίτλο "Lebron"

Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Λεμπρόν Τζέιμς με τίτλο "Lebron"

Ο Λεμπρόν Τζέιμς κατάφερε να βάλει το όνομά του στη συζήτηση του μπασκετικού πλανήτη για το αν είναι αυτός ο κορυφαίος όλων των εποχών και όχι ο Μάικλ Τζόρνταν, με τον "Βασιλιά" να αποκαλύπτεται στο κοινό μέσω από μία τη βιογραφία του.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτελεί ένα μπασκετικό φαινόμενο εδώ και δύο δεκαετίες που έχει γίνει μύθος στο NBA και σε όλο τον κόσμο, με τα κατορθώματά του να μην έχουν σταματημό και τον ίδιο να διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών από τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν.

Πώς όμως έφτασε σε αυτό το στρατοσφαιρικό σημείο; Όλες οι απαντήσεις δίνονται μέσα από τη βιογραφία του, σε ένα βιβλίο που έγραψε ο Τζεφ Μπένεντικτ και το οποίο κυκλοφόρησε στη χώρα μας μέσα από τις εκδόσεις "ΜVPUBLICATIONS".

"Κάποιες ατέλειωτες νύχτες στο σκοτεινό διαμέρισμα ενός συγκροτήματος εργατικών κατοικιών στο Άκρον του Οχάιο, ένα παιδάκι έτρεμε κι αναρωτιόταν πού βρισκόταν η μητέρα του - η μόνη σταθερή αξία στη ζωή του.

Αυτό το παιδί δεν είχε γνωρίσει πατέρα, ούτε θα γνώριζε ποτέ… Άλλαζε διαρκώς σπίτια και σχολεία. Και, φυσικά, δεν ήξερε ότι κάποια μέρα θα γινόταν «βασιλιάς».

Λίγο πριν από τα 40 χρόνια του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει γευτεί κάθε διάκριση: 4 πρωταθλήματα ΝΒΑ, 4 τίτλοι Πολυτιμότερου Παίκτη της κανονικής περιόδου και άλλες 4 φορές MVP των τελικών, 20 και πλέον παρουσίες σε All Star Game και, βέβαια, δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (και ένα χάλκινο στην Αθήνα). Και συνεχίζει!

Το βιβλίο του Τζεφ Μπένεντικτ παρουσιάζει την πορεία του σπουδαιότερου μπασκετμπολίστα της γενιάς του, το μεγαλύτερο κατόρθωμα του οποίου ίσως είναι η συζήτηση που προκάλεσε παντού στον πλανήτη: αν είναι αυτός ο κορυφαίος όλων των εποχών και όχι ο Μάικλ Τζόρνταν.

Αρχίζει από τα παιδικά χρόνια του, τα όνειρα και τη σχέση λατρείας με το μπάσκετ, περνά από τη «σταύρωση» και την απόλυτη καταξίωση, και φτάνει ως την τελευταία (;) πρόκληση που έθεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Μέσα από τις σελίδες του θα γνωρίσετε καλύτερα όχι μόνο έναν απίστευτο παίκτη, αλλά και έναν άψογο οικογενειάρχη, έναν πιστό φίλο και έναν φοβερά οξυδερκή επιχειρηματία", αναφέρει το βιβλίο ως ένα μικρό πρελούδιο για τον "Βασιλιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ