MEDIA

Η Super League #paizeidynata το επόμενο τριήμερο στον Sport24 Radio 103,3!

Το πρωτάθλημα της Superleague κάνει ποδαρικό στο 2017, με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής και ο Sport24 Radio 103,3 δίνει ραντεβού σε όλα τα γήπεδα.

Ξεκίνημα της εξ’ αναβολής πρώτης αγωνιστική την Τρίτη (3/1) με το Θωμά Καλέση στην περιγραφή του Ηρακλής – Ξάνθη (17:15) και τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο του Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (19:30).

Συνέχεια την Τετάρτη (4/1) με τέσσερις αναμετρήσεις. Αρχή από την Κέρκυρα, με τον Βικέντιο Παργινό να μεταδίδει την αναμέτρηση Κέρκυρα-Ατρόμητος (15:00), πέρασμα στους Βαγγέλη Αρναούτογλου για το ΑΕΚ-Παναιτωλικός και Γιώργο Καραδήμο για το Λάρισα-Βέροια (αμφότερα στις 17:15) και τέλος με το Διονύση Βερβελέ για το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30).

Η εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη (5/1), με τους Νίκο Γιαννόπουλο και Λευτέρη Αντωνακάκη να μας δίνουν… εικόνα και παλμό από τους αγώνες Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) και Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (19:30), αντιστοίχως.

Φυσικά όλη η δράση της 8ης αγωνιστικής της stoiximan.grFootball League #paizeidynata στους 103,3, με το παιχνίδι της Τρίτης (3/1), Καλλιθέα-Άρης (15:00) και αυτά της Τετάρτης (4/1) Αιγιανικός-Καλλονή (14:00), Σπάρτη-Τρίκαλα, Κισσαμικός-Απόλλων Σμύρνης, Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός, Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ, Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός, Παναιγιάλειος-Λαμία και Πανθρακικός-Χανιά (όλα στις 15:00).

Μετά το τέλος των αγώνων μείνετε συντονισμένοι στον Sport24 Radio 103,3, για ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και άφθονο σχόλιο, ενώ και τις τρεις ημέρες λίγο μετά τα μεσάνυχτα Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος, δίνουν τον λόγο σε εσάς και σας περιμένουν στο 210-60760 00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ