GAME NIGHT LATE

Game Night Late: Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με Γουόκαπ, Γκατούζο, Champions League και Ομπράντοβιτς

Game Night Late: Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με Γουόκαπ, Γκατούζο, Champions League και Ομπράντοβιτς

Δείτε την πρεμιέρα της νέας αθλητικής εκπομπής Game Night Late, με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπουλο.

Η νέα αθλητική εκπομπή του ΑΝΤ1, Game Night Late, έκανε πρεμιέρα. Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπουλο, συζητήσαν για όσα "απασχολούν" την αθλητική επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού που είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και τον Τζέναρο Γκατούζο που είναι ένας εκ των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόελυκων.

Ο Έλληνας Γουόκαπ και τα νέα δεδομένα

Ο Τόμας Γουόκαπ έγινε και με τη βούλα Έλληνας πολίτης και πλέον θα μπορεί να αγωνίζεται με την Εθνική Μπάσκετ, ενώ από τη νέα σεζόν δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, καθώς θα μπορούν να κάνουν μια έξτρα κίνηση για ξένο παίκτη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το φορμάτ των playoffs

Το "μενού" περιλάμβανε και αποκλειστική συνέντευξη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τη γνώμη του για το format των playoffs της EuroLeague.

Ο Σέρβος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Παρτιζάν μίλησε στο SPORT24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιστροφή του στην Ελλάδα και το μέλλον του.

TAGS GAME NIGHT LATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ