GAME NIGHT LATE

Game Night Late απόψε στις 00:15 με LIVE σύνδεση με ΣΕΦ και σχόλιο για τη μεγάλη μάχη Παναθηναϊκού - ΑΕΚ για τον τίτλο

Game Night Late απόψε στις 00:15 με LIVE σύνδεση με ΣΕΦ και σχόλιο για τη μεγάλη μάχη Παναθηναϊκού - ΑΕΚ για τον τίτλο

Στην Game Night Late της Παρασκευής που θα προβληθεί στις 00:15, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης μεταφέρουν LIVE από το ΣΕΦ όλο το ρεπορτάζ από το Game 2, ενώ αναλύουν και τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η νέα αθλητική εκπομπή του ΑΝΤ1, Game Night Late έρχεται να προσφέρει μία διαφορετική αθλητική νότα στις βραδιές σας και να αποτελέσει την αγαπημένη συνήθειά σας. Στην εκπομπή της Παρασκευής που θα προβληθεί LIVE στις 00:15 οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζητούν τα σημαντικότερα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας.

  • Απευθείας σύνδεση με το ΣΕΦ για το Game 2 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε
  • Η μεγάλη κόντρα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τον τίτλο της Super League και το μεγάλο δίλλημα που έρχεται μέσα από την στήλη "Fight".
  • Η περίπτωση του Σρέντερ για προπονητής του Ολυμπιακού
  • Tα σοκαριστικά επεισόδια στο Ρεάλ - Παρτίζαν και πόσο αλλάζουν τα δεδομένα στη EuroLeague

Παράλληλα, όπως πάντα, ο Αλέξανδρος Τρίγκας μέσα από το ειδικό ένθετο "HAT TRICK" αναλύει μαζί με τους παρουσιαστές της εκπομπής τα πιο σημαντικά παιχνίδια ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Άρης - Ολυμπιακός και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ.

Ραντεβού στις 00:15 στον ΑΝΤ1

TAGS GAME NIGHT LATE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ