MEDIA

Champions League: Πού θα δείτε το Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ

Ο Μπερνάρντο Σίλβα μάχεται με τον Μπενζεμά για την μπάλα στο Ρεάλ - Σίτι
Ο Μπερνάρντο Σίλβα μάχεται με τον Μπενζεμά για την μπάλα στο Ρεάλ - Σίτι 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ μονομαχούν στο Έτιχαντ, μετά το 1-1 της Μαδρίτης, διεκδικώντας το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Champions Leauge. Σε ποια κανάλια θα παρακολουθήσετε τη μεγάλη αναμέτρηση.

Η Ίντερ πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου. Πλέον, οι νερατζούρι που απέκλεισαν τη συμπολίτισσα Μίλαν με δύο νίκες, αναμένουν τον αντίπαλό τους. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ πρόκειται να δώσουν μία μεγάλη μονομαχία στο Έτιχαντ.

Απόψε (17/5, 22:00, LIVE στο SPORT24) σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το MEGA και από το COSMOTE SPORT 1HD, οι πολίτες και οι μερένγκες θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό και μετά το 1-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όλα είναι ανοιχτά.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, παρόλο που κάτι τέτοιο είναι σχεδόν φυσιολογικό για έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ, έχοντας φτάσει σε 11 ημιτελικούς στα 13 τελευταία χρόνια" δήλωσε ο Αντσελότι για το ματς.

Από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Όταν ήρθα στην Σίτι ουδείς μου ζητούσε το Champions League, τώρα όμως είναι το μόνο που μας λείπει".

Οι πιθανές ενδεκάδες:

  • ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Γκρίλις, Χάαλαντ
  • ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους
TAGS MEDIA CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ