MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Βόννη και Χάποελ παλεύουν στον τελικό του BCL, ώρα Game 7 για Σέλτικς και Σίξερς, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Βόννη και Χάποελ παλεύουν στον τελικό του BCL, ώρα Game 7 για Σέλτικς και Σίξερς, πού θα δείτε τα παιχνίδια
@BASKETBALLCL

Η Βόννη αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ (21:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four του Basketball Champions League με έπαθλο το τρόπαιο. Ώρα Game 7 για Σέλτικς και Σίξερς, κλείνουν εκκρεμότητες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ πριν από το Final Four.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε στο Basketball Champions League. Απόψε (14/5) το βράδυ η Βόννη θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ(21:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four του BCL στην Μάλαγα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Έχοντας αμφότερες αποκλείσει ισπανικές ομάδες στους ημιτελικούς (η Χάποελ την Τενερίφη και η Βόννη την Μάλαγα), θέλουν να κλείσουν πετυχημένα το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η οικοδέσποινα Μάλαγα αντιμετωπίζει την Τενερίφη (18:00, Cosmote Sport 9 και LIVE από το SPORT24) στον μικρό τελικό, με έπαθλο την 3η θέση.

Ώρα Game 7 για Σέλτικς και Σίξερς

Η πιο όμορφη φράση στο μπάσκετ: Game 7. Αυτό ακριβώς θα συμβεί απόψε, με τους Σέλτικς να υποδέχονται τους Σίξερς (Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), με τους δύο αντιπάλους να παλεύουν για μία θέση στους τελικούς της Ανατολής, όπου τους περιμένουν οι Χιτ.

Τόσο οι Σέλτικς, όσο και οι Σίξερς, αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, σε ένα παιχνίδι που τα δίδυμα των Τέιτουμ, Μπράουν από την μία πλευρά και - κυρίως - των Εμπίντ, Χάρντεν από την άλλη, δεν παίζουν απλώς για την πρόκριση, αλλά και για την υστεροφημία τους.

Κλείνουν... εκκρεμότητες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ πριν από το Final Four

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν στο μυαλό τους το Final Four του Κάουνας (19-21/5). Πριν από το ταξίδι ωστόσο, πρέπει πρώτα να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες στην Ισπανία, όπου θα δώσουν σήμερα αγώνες για την 33η αγωνιστική της ACB.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια (14:30) στο πρώτο χρονικά παιχνίδι. Μερικές ώρες αργότερα, η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της ένα σπουδαίο ματς, αφού θα παλέψει - πιθανότατα χωρίς τους Βέσελι και Κάλινιτς) εκτός έδρας με την Μπασκόνια (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα για την 1η θέση στην κανονική περίοδο, αφού οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (27-5).

TAGS MEDIA BASKETBALL CH. LEAGUE NBA ΗΠΑ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ