MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τους αγώνες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Μονομαχία του Γιώργου Βαγιαννίδη με τον Κώστα Φορτούνη
Μονομαχία του Γιώργου Βαγιαννίδη με τον Κώστα Φορτούνη ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME SPORTS

Οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ρίχνονται απόψε στη μάχη της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa και του Conference League. Ώρα και κανάλι για τα παιχνίδια.

Η μεγάλη ώρα για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αφού το ευρωπαϊκό τους μέλλον κρίνεται το βράδυ της Πέμπτης (14/12), ενώ ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του Conference League.

Στις 19.45 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι και με δύο αποτελέσματα παίρνει την τρίτη θέση του ομίλου για να συνεχίσει στο Conference League. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ελσίνκι σε ένα ματς με χαρακτήρα φιέστας.

Στις 22.00 ο Ολυμπιακός σε αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών υποδέχεται την Τόπολα, ενώ η ΑΕΚ παίζει εκτός με τον Άγιαξ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων:

  • 19:45 Conference League: ΠΑΟΚ - Ελσίνκι / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 19:45 Europa League: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Europa League: Ολυμπιακός - Τόπολα / COSMOTE SPORT 5 HD
  • 22:00 Europa League: Άγιαξ - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 6 HD
TAGS MEDIA EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ