EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Άλμπα Βερολίνου, η Εθνική Γυναικών την Εσθονία, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Κώστας Σλούκας στη διάρκεια του αγώνα με την Παρτίζαν
Ο Κώστας Σλούκας στη διάρκεια του αγώνα με την Παρτίζαν EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την επιστροφή του στις νίκες. Κρίσιμο παιχνίδι για την Εθνική Γυναικών κόντρα στην Εσθονία για τα προκριματικά του EuroBasket 2023.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα (24/11) στο ΣΕΦ και περιμένει την Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 7-3, κόντρα σε έναν ιδιαίτερο αντίπαλο όπως οι Γερμανοί, οι οποίοι μπορούν με το στυλ παιχνιδιού τους να φέρουν σε δύσκολη θέση οποιονδήποτε, είτε αγωνίζονται εντός, είτε εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι (18:30, Novasports 4)
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου (21:00, Novasports Prime)
Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports Start)
Ρεάλ - Παρτίζαν (21:45, Novasports 5)

Σημαντικό παιχνίδι για την Εθνική Γυναικών

Λίγες ώρες πριν από τον Ολυμπιακό, στην μάχη θα ριχθεί η Εθνική Γυναικών. Η Ελλάδα υποδέχεται στην Εσθονία στην Ρόδο (18:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube) για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EuroBasket 2023.

Η Ελλάδα θέλει την νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση, θέλοντας να κάνει το 3/3.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Ελλάδας
1. Ελλάδα 4 (2-0)
2. Πορτογαλία 3 (1-1)
3. Εσθονία 3 (1-1)
4. Μεγάλη Βρετανία 2 (0-2)

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ