STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με LIVE ηχητική περιγραφή στο SPORT24 και τα επτά ευρωπαϊκά ντέρμπι στο κορυφαίο Match Center: Μόνο αθλητικά αυτή την Κυριακή

Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με LIVE ηχητική περιγραφή στο SPORT24 και τα επτά ευρωπαϊκά ντέρμπι στο κορυφαίο Match Center: Μόνο αθλητικά αυτή την Κυριακή
24 MEDIA / CREATIVE TEAM

Από το ντέρμπι κορυφής για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten θα κάνει πρεμιέρα η νέα υπηρεσία στο Match Center του SPORT24, η οποία θα προφέρει στους αναγνώστες live τη μοναδική ηχητική περιγραφή από το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Το Match Center του SPORT24 εμπλουτίζεται και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο αναγνωστικό κοινό. Με αφετηρία το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten, μεταξύ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, κάθε μεγάλο παιχνίδι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα συνοδεύεται από τη live ηχητική περιγραφή μέσα από το γήπεδο.

Την αρχή κάνουν την Κυριακή (24/10, 20:30) ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της μάχης κορυφής μεταξύ ερυθρόλευκων και ασπρόμαυρων.

Το Match Center του SPORT24 είναι η μοναδική live πλατφόρμα στην Ελλάδα που συνεργάζεται αποκλειστικά με την Opta / Stats Perform, την κορυφαία εταιρία στατιστικής του ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Πλέον η παρακολούθηση ενός αγώνα αποκτά νέο ενδιαφέρον με τη συνοδεία της live ηχητικής περιγραφής.

Φυσικά την Κυριακή, μέσα από την ειδική αυτή ενότητα του SPORT24 θα έχετε πρόσβαση στη λεπτομερή ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στα μεγάλα παιχνίδια (και όχι μόνο) που διεξάγονται ανά την Ευρώπη. Το πρόγραμμα της ημέρας είναι γεμάτο από ντέρμπι.

Ιδού:

16:00 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
17:15 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
17:45 Άγιαξ - Αϊντχόφεν
18:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
19:00 Ρόμα - Νάπολι
21:45 Ίντερ - Γιουβέντους
21:45 Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν

Μετά τη λήξη του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, έρχεται η Game Night της Κυριακής. Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ