ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Βολή… εκτόξευσης στις κορυφαίες από την Τζένγκο

Βολή… εκτόξευσης στις κορυφαίες από την Τζένγκο

Μια τεράστια βολή, μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση! Η Ελίνα Τζένγκο, αθλήτρια της Team Future της bwin πέτυχε τη 2η κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο.

Η Ελίνα Τζένγκο έβγαλε τη βολή που έψαχνε εδώ και καιρό στον ακοντισμό κι έβαλε το όνομά της ανάμεσα στις κορυφαίους του κόσμου! Με συγκλονιστική εμφάνιση στην Οστράβα, η 20χρονη πρωταθλήτρια σημείωσε 65.40μ., βάζοντας πλώρη για μεγάλα πράγματα στη συνέχεια της σεζόν. Η αθλήτρια της Team Future της bwin πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και κέρδισε το δικαίωμα να ονειρεύεται σπουδαιότερες επιτυχίες.

Με τη συγκεκριμένη βολή η Τζένγκο έπιασε το όριο τόσο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον (το όριο είναι 64μ.) όσο και εκείνο του ευρωπαϊκού (62.50μ.), αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ.

Το πείσμα της, η σκληρή δουλειά και οι υψηλές φιλοδοξίες την κατατάσσουν στις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες. «Θέλω να φτάσω να γίνω αθλήτρια κατηγορίας Μπολτ. Γι’ αυτό δουλεύω σκληρά και ξέρω ότι έχω τις δυνατότητες» τονίζει διαρκώς το μέλος της Team Future της bwin και φροντίζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις της να «τρυπά το ταβάνι».

Η Τζένγκo βελτίωσε τη 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, πέτυχε την 38η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως, έβαλε τον πήχη πιο ψηλά και άφησε υποσχέσεις για ένα «καυτό» καλοκαίρι. Στις δυο μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν στόχος της να σταθεροποιηθεί σε ανάλογες βολές και να δει το όνομά της στις κορυφαίες του αθλήματος.

Τα όρια δεν την τρομάζουν, η ίδια φροντίζει να τα ξεπερνά και σύμμαχός της είναι η bwin, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της την τελευταία διετία. Κόντρα στις αντιξοότητες, τα εμπόδια, συνεχίζει να προπονείται σκληρά. Οι αρχές της ταίριαξαν απόλυτα με το κορυφαίο στοιχηματικό brand, που είναι ο μεγάλος χορηγός της και μαζί πορεύονται στις επιτυχίες του μέλλοντος!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ