MARKET

Βγήκε ο Έλληνας νικητής της Πρόκλησης ενός εκατομμυρίου

Βγήκε ο Έλληνας νικητής της Πρόκλησης ενός εκατομμυρίου

Ο Ανέστης, που φοίτησε στη σχολή μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Έδεσσα και ασχολείται με το πόλο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, επέδειξε περίσσιο θάρρος, αλλά είχε και τη βοήθεια της τύχης, αποκλείοντας διαδοχικά τον έναν μετά τον άλλο τους αντιπάλους του. Δεν πτοήθηκε στα τελευταία στάδια του τουρνουά ούτε από τα τρία δεκάρια στο flop του Ευάγγελου Ρουσινού (επικράτησε με flush το οποίο βγήκε στο river), ούτε από το A Q του Σίμου Στεργίοπουλου (κέρδισε με Κ3 και άλλο ένα 3 στο river). To «ύστατο» θύμα του ήταν ο Δημήτρης Κόσσυβας, που είχε J3 και είδε άλλο ένα 3 στο flop. Όμως ο 23χρονος παίκτης της Betfair με Q5 και μία γλυκιά ντάμα στο river κατέκτησε την 1η θέση του τουρνουά.

Ο Ανέστης Μέτσας έχει ιδιαίτερα επιθετικό στυλ παιχνιδιού, με αγαπημένο χέρι το AK ίδιου χρώματος. Το παιχνίδι που προτιμά είναι το Cash Pot Limit Omaha, αλλά η διάθεσή του να… φουσκώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό τον οδήγησαν στο να κυνηγά τα Hold em τουρνουά. Αγαπημένοι του παίκτες είναι οι Patrick Antonius και Ilary Sahamies, καθώς μοιάζει πολύ το στυλ παιχνιδιού τους με το δικό του.



Ο Ανέστης παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν έχει κανένα φόβο και ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους 17 παίκτες στο Λονδίνο. Αυτούς που εκτιμά περισσότερο είναι οι Σκανδινάβοι, λόγω της διαρκούς βελτίωσης και πειθαρχίας στο παιχνίδι. «Δεν είναι σαν εμάς του Ελληνες, που βλέπουν μόνο βραχυπρόθεσμα και γκρινιάζουν μόλις έχουν ένα bad beat ή χάσουν ένα pot στο οποίο ήταν 65%-35% μπροστά». Αντιθέτως, θεωρεί εύκολους αντιπάλους τους Ισπανούς, τους Πορτογάλους και τους Βούλγαρους, λαούς που παραδοσιακά βγάζουν κακούς παίκτες του poker.



Με το ένα εκατομμύριο θέλει να πάρει τα φιλαράκια του, που τον στήριξαν καθόλη τη διάρκεια του ελληνικού τελικού και να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Η Betfair του το εύχεται ολόψυχα.



Για πληρέστερη ενημέρωση για τις προσφορές του Betfair Poker επισκεφθείτε το poker.betfair.com και για αναλύσεις, νέα και τακτικές poker το blog: stoixhma.betfair.gr/poker




Σχετικά με την Betfair



Η Betfair, αποτελεί την παγκόσμια μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική κοινότητα μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Η Betfair, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός γεγονότος. Η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά 5 εκατομμύρια συναλλαγές, από τους 2.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες της. Πέραν του ανταλλακτηρίου, η Betfair διαθέτει επίσης ένα πλούσιο πορτφόλιο καινοτόμων προϊόντων που περιλαμβάνουν καζίνο, πόκερ, exchange games.



Η Betfair έχει διακριθεί 2 φορές με τον τίτλο ‘Company of the Year’ στα British Industry’s Emerging Business Awards και αποτελεί την μοναδική εταιρεία στοιχήματος που έχει κερδίσει το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις καθώς το 2003 διακρίθηκε για την Καινοτομία της και πρόσφατα, το 2008, για το Διεθνές Εμπόριο.



Η Betfair, απασχολεί περισσότερους από 1,350 υπαλλήλους κυρίως στο Λονδίνο, στη Μάλτα, στην Τασμανία. Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Αυστραλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και Μάλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ