SHOPPING

Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις βαλίτσα τότε τσέκαρε τις προσφορές που υπάρχουν και φτάνουν μέχρι το 60% για να βγεις κερδισμένος.

Η ώρα για να φύγουμε επιτέλους από τις πόλεις μας και να πάμε διακοπές έφτασε. Είτε μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, είτε μεγαλύτερες με τις καλοκαιρινές άδειες είναι άκρως απαραίτητες.

Όπως απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι οι βαλίτσες. Μεγάλες, μεσαίες, μικρές ανάλογα με τις ανάγκες μας είναι εκείνες που θα πάρουν όλα τα απαραίτητα.

Εμείς βρήκαμε και σας βρήκαμε βαλίτσες με εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 60% για να καλύψετε τις ανάγκες σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οπότε δείτε τις επιλογές που κάναμε για εσάς και στο τέλος του κειμένου θα βρείτε λινκ για να επιλέξετε εσείς εκείνη που σας ταιριάζει.


Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Σετ Βαλίτσες Adventure Αρχική τιμή: 123€ / Με έκπτωση: 47€

Σετ βαλίτσες Adventure 2 τεμάχια τροχήλατες υφασμάτινες χρώμα κόκκινο. Το σετ βαλιτσών περιλαμβάνει μία καμπίνας 20lt και μία 24lt trolley, από αλουμίνιο και ύφασμα αντοχής σε χρώμα κόκκινο.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Princess Βαλίτσα μεγάλη Αρχική τιμή: 79€ / Με έκπτωση: 39,50€

Η σειρά Athene της Princess είναι η πιο δημοφιλής σειρά για ταξίδι τόσο Σαββατοκύριακου όσο και επαγγελματικού. Είναι ευρύχωρη, μαλακή και ελαφριά, κατασκευασμένη από ποιοτικό υλικό.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ


Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Delsey τροχήλατη καμπίνας Aρχική τιμή: 159€ / 103,35€

Οι βαλίτσες της σειράς Brisban διαθέτουν ένα κύριο άνοιγμα με φερμουάρ και δύο χωριστά διαμερίσματα, το ένα εξοπλισμένο με ιμάντες και το άλλο με έναν πλέγμα για να κρατάτε τα πράγματά σας σωστά οργανωμένα και ξεχωριστά.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Σετ 3 Βαλίτσες Ταξιδιού Abs Aρχική τιμή: 199,95€ / Με έκπτωση: 94,95€

Αυτό το σετ των 3 βαλιτσών σε 3 διαφορετικά μεγέθη ήρθε να μας λύσει τα χέρια. Πρόκειται για ένα υπέροχο και πλήρες σετ βαλίτσες, 3 τεμαχίων σε 3 διαφορετικά μεγέθη από μεγάλη βαλίτσα ταξιδίου έως και καμπίνας. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό ABS υλικό υψηλής ποιότητας, σε ασημί χρώμα, με τηλεσκοπικό χερούλι και ροδάκια για εύκολη μεταφορά.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Βαλίτσες με έκπτωση έως 60%

Σετ Βαλίτσες Showkoo Ht003-g Aρχική τιμή: 194€ / Με έκπτωση: 119,99€

Το σετ βαλίτσες της Showkoo προσφέρει άνεση και ευκολία για εσένα που ταξιδεύεις συχνά αφού διαθέτει 4 διπλές ρόδες για τηλεσκοπική κίνηση.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


Δείτε τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει σε βαλίτσες και όλες τις προσφορές που υπάρχουν.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ