MARKET

UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League: Η ημιτελική φάση ολοκληρώνεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League: Η ημιτελική φάση ολοκληρώνεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η ημιτελική φάση των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ρίχνει «αυλαία», έχοντας ως αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV.

Την Πέμπτη 18/5 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες ρεβάνς, που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τον τελικό κάθε διοργάνωσης. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται μέσα σε κάθε φάση, για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αναμέτρηση.

Οι δεύτεροι ημιτελικοί του UEFA Europa League

Μετά την ισοπαλία (1-1) της πρώτης αναμέτρησης στο Τορίνο, η Σεβίλλη κρατά την πρόκριση στα χέρια της και υποδέχεται στην Ανδαλουσία τη Γιουβέντους, η οποία φιλοδοξεί να «δραπετεύσει» με τη νίκη. Η «σέντρα» του μεγάλου αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD και COSMOTE SPORT 4K. Στον άλλον ημιτελικό της βραδιάς (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία αρκείται και με ισοπαλία για να «κλείσει» θέση στον τελικό της «Πούσκας Αρένα» στη Βουδαπέστη.

UEFA Europa Conference League: Ποιες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό της Πράγας

Αφού «άλωσε» το «Αρτέμιο Φράνκι» την προηγούμενη εβδομάδα, η Βασιλεία επιστρέφει στην Ελβετία για τη ρεβάνς, κόντρα στη Φιορεντίνα, με φόντο τον μεγάλο τελικό της Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 7HD). Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 8HD), η Άλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκου καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση απέναντι στη Γουέστ Χαμ, καθώς οι Άγγλοι επικράτησαν με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Λονδίνου.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Την Πέμπτη 18/5 από τις 20.30, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις, με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, πλούσιο ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της βραδιάς.

Παράλληλα, το «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Τόλη Χριστοφοράκη, θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τον παλμό από τα ευρωπαϊκά γήπεδα (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα σημαντικότερα highlights της σπουδαίας ευρωπαϊκής βραδιάς.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 18/5:

UEFA Europa League

Παιχνίδι Ώρα Κανάλι
  • Σεβίλλη - Γιουβέντους
  • 22.00
  • COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
  • Λεβερκούζεν - Ρόμα


  • COSMOTE SPORT 3HD

UEFA Europa Conference League


Παιχνίδι Ώρα Κανάλι
  • Βασιλεία - Φιορεντίνα
  • 22.00
  • COSMOTE SPORT 7HD
  • Άλκμααρ - Γουέστ Χαμ


  • COSMOTE SPORT 8HD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ