SHOPPING

Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

Ένα κλασικό ρολόι δίνει άλλο αέρα στο στιλ σου και η shopping list του Sport24 σου κάνει τις δικές της προτάσεις για να αποκτήσεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Ανεξάρτητα από την ώρα, την περίσταση και το μέρος μπορείς πάντοτε να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του σφραγίδα η οποία αποτυπώνεται χάρη σε μικρές λεπτομέρειες.

Όπως είναι για παράδειγμα τα πορτοφόλια που σου παρουσιάσαμε τις προάλλες. Αυτή τη φορά η shopping list του Sport24.gr έχει φέρει στην οθόνη σου ορισμένες επιλογές ρολογιών που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Γιατί καλά είναι τα smartwatches τα οποία σου προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες αλλά πάντοτε το κλασικό ρολόι είναι εκείνο που έχει την ξεχωριστή γοητεία του.

Εμείς όπως πάντα σου προτείνουμε ορισμένα από αυτά, ενώ στο τέλος του κειμένου υπάρχει λινκ για να επιλέξεις εσύ μέσα από εκατοντάδες ρολόγια.


Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

BEN SHERMAN Portobello Dandy Τιμή: 65€

Ένα κλασικό αντρικό ρολόι από την Ben Sherman με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με ασημί δείκτες και σημεία. Το πιάσιμο του ρολογιού είναι λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

ARMANI EXCHANGE Mens Αρχική τιμή: 149€ / Με έκπτωση: 125€

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί σε αυτό το ρολό από την Armani Exchange. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε μαύρο χρώμα, με μαύρους δείκτες και σημεία. Tο πιάσιμο του ρολογιού είναι λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

TIMBERLAND HARDWICK Αρχική τιμή: 235€ / Με έκπτωση 210€

Ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι κατασκευασμένο από τη Timberland. Η κάσα του είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο βαμμένο σε μπλε χρώμα, με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Το πιάσιμο του ρολογιού είναι λουράκι, από δέρμα, υψηλής ποιότητας σε καφέ χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

GANT Houston Αρχική τιμή: 179€ / Με έκπτωση: 161€

Η Gant δημιούργησε ένα κλασικό ανδρικό ρολόι. Από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο βαμμένο σε ασημί χρώμα, με ασημί δείκτες και σημεία. Για το πιάσιμο του ρολογιού, η Gant διάλεξε λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας, σε καφέ χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

MVMT Gotham Αρχική τιμή: 140€ / Με έκπτωση: 110€

Ο οίκος MVMT δημιούργησε ένα μοντέρνο unisex ρολόι. Με ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα , ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε γκρι χρώμα , με ασημί δείκτες και σημεία. Για το πιάσιμο του ρολογιού η MVMT διάλεξε λουράκι από δέρμα, υψηλής ποιότητας σε γκρι χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

LE DOM Prime Chronograph Αρχική τιμή: 89€ / Με έκπτωση: 62€

Η Le Dom δημιούργησε ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι με χρονογράφο. Το καντράν είναι ανάγλυφο βαμμένο σε ασημί χρώμα, με ασημί δείκτες και σημεία. Η Le Dom διάλεξε λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας σε καφέ χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Στιλάτα ρολόγια σε εξαιρετικές τιμές

Fossil The Minimalist Αρχική τιμή: 120€ / Με έκπτωση: 100€

H Fossil προσφέρει ένα κλασικό ανδρικό ρολόι στο οποίο κυριαρχεί το καφέ χρώμα. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα, ενώ το καντράν του ρολογιού είναι ανάγλυφο σε καφέ χρώμα, με καφέ δείκτες και σημεία και καφέ λουράκι.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


Δείτε τη μεγάλη συλλογή σε ρολόγια και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει σε σας.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ