SHOPPING

Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

Το τέλος των διακοπών σημαίνει και την επιστροφή στο τρέξιμο για πολλούς. Αν είσαι έτοιμος να γράψεις χιλιόμετρο τσέκαρε τις προτάσεις μας για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Οι διακοπές για τους περισσότερους τελείωσαν και ήρθε η ώρα για να μπουν πάλι τα κεφάλια μέσα. Αν ετοιμάζεσαι να αρχίσει πάλι τρέξιμο ή περπάτημα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα παπούτσια σου.

Το να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια είναι μια επένδυση η οποία θα σου αποφέρει πολλά οφέλη και θα σε γλιτώσει από πιθανούς τραυματισμούς.

Η προστασία των αρθρώσεων, αλλά και της μέσης από τους κραδασμούς που δέχεται το σώμα κατά την άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αποφευχθούν προβλήματα άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, τσεκάραμε τις προσφορές που υπάρχουν και κάναμε τις επιλογές μας. Παρακάτω θα δεις παπούτσια για όλες τις τσέπες και ενδεικτικά για τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει.

Στο τέλος του κειμένου θα βρεις λινκ το οποίο θα σε οδηγήσει σε όλη την τεράστια γκάμα αθλητικών παπουτσιών για να πάρετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

Reebok Sport LITE 2 Αρχική τιμή: 40.00€ / Με έκπτωση: 30.00€

Κανένα εμπόδιο δεν πρόκειται να μπει ανάμεσα σε σένα και τους στόχους σου, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο Reebok Lite 2! Τα running παπούτσια, για άνδρες, είναι φτιαγμένα από ανάλαφρο mesh, για να χαρίζουν διαπνοή στα πόδια σου. Απόλαυσε τα running sessions σου, έχοντας την προστασία και την άνεση που σου παρέχει η ενδιάμεση/εξωτερική σόλα από αφρό EVA.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

FILA MEMORY CONCH 2 Τιμή: 40.00€

Tα running παπούτσια, για άνδρες, διαθέτουν υφασμάτινο επάνω μέρος, που προσφέρει μαλακή αίσθηση και διαπνοή. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ, χαρίζει στα πέλματά σου την πρόσφυση που χρειάζονται, ενώ η ενδιάμεση σόλα από EVA και ο εσωτερικός πάτος MemoryFoam, προσφέρουν άνεση στη μέρα σου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

NIKE DOWNSHIFTER 10 Αρχική τιμή: 59.00€ / Με έκπτωση: 45.00€

Δώσε άνεση στις καθημερινές σου διαδρομές, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο Nike Downshifter 10! Τα running παπούτσια, για άνδρες, διαθέτουν επάνω μέρος από συνθετικό δέρμα και ύφασμα, με mesh υλικό στο μπροστινό μέρος, που ενισχύει τη διαπνοή. Το κέλυφος στο μέσο του πέλματος, εξασφαλίζει στήριξη και σταθερότητα στις καθημερινές δραστηριότητές σου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

PUMA SOFTRIDE RIFT TECH Τιμή: 79.99€

Ανανέωσε την αθλητική footwear συλλογή σου, με τα ανδρικά παπούτσια PUMA Softride Rift Tech! Τα running trainers, για άνδρες, διαθέτουν ελαφρύ και πλεκτό επάνω μέρος, που προσφέρει μαλακή και διαπνέουσα αίσθηση στη διαδρομή σου. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ, χαρίζει στα πέλματά σου την πρόσφυση που χρειάζονται, ενώ ο εσωτερικός πάτος SoftFoam+ γεμίζει τη βόλτα σου με άνεση.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

adidas Performance SUPERNOVA Αρχική τιμή: 120.00€ / Με έκπτωση: 85.00€

Εξέλιξε τις διαδρομές σου, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο adidas Supernova+! Τα eco-friendly running παπούτσια, για άνδρες, διαθέτουν mesh επάνω μέρος, που επιτρέπει στα πέλματά σου να αναπνέει. Νιώσε την άνεση που παρέχει η υβριδική Bounce και Boost ενδιάμεση σόλα, και δες τις επιδόσεις των running sessions σου να… εκτινάσσονται.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

MIZUNO WAVE RIDER 24 Αρχική τιμή: 160.00€ / Με έκπτωση: 130.00€

Φτάσε στην κορυφή και σπάσε όλα τα προσωπικά σου ρεκόρ, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο Mizuno Wave Rider 24! Τα αγαπημένα running παπούτσια, για άνδρες, ενισχύθηκαν με την πρωτοποριακή τεχνολογία Mizuno Enerzy και έγιναν ακόμα πιο άνετα, πιο απορροφητικά και διαθέτουν τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που είχαν ποτέ. Η τεχνολογία Intercool σου λύνει το πρόβλημα ανάπτυξης θερμότητας-υγρασίας, για να παραμείνεις δροσερός μέχρι τη στιγμή του τερματισμού.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

ASICS GEL-NIMBUS 23 Αρχική τιμή: 205.00€ / Με έκπτωση: 165.00€

Απόλαυσε τη διαδρομή σου, έχοντας πλούσια απορρόφηση κραδασμών και άνεση, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο ASICS GEL-NIMBUS® 23 PLATINUM! Τα running παπούτσια, για άνδρες, είναι σχεδιασμένα για κάθε δρομέα που θέλει να αυξήσει τα χιλιόμετρα των session του, και διαθέτουν διαπνέον mesh υλικό, που παρέχει πλούσια διαπνοή. Ο εσωτερικός πάτος ORTHOLITE™ X-55, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα run σου. Η τεχνολογία GEL® στο πίσω μέρος του παπουτσιού, απορροφά αποτελεσματικά τους κραδασμούς, ενώ η ενδιάμεση σόλα με τεχνολογία FLYTEFOAM® Propel, παρέχει τρομερή αναπήδηση.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

UNDER ARMOUR HOVR MACHINA 2 Τιμή: 159.99€

Τα running sessions σου δε θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια, από την στιγμή που θα φορέσεις τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο Under Armour HOVR™ Machina 2 Colorshift! Tα running παπούτσια, για άνδρες, διαθέτουν εξαιρετικά ανάλαφρο 3D mesh επάνω μέρος, που χαρίζει πλούσια διαπνοή, για να τα δώσεις όλα. «Νιώσε» τη σχάρα Pebax®, να σου προσφέρει ενισχυμένη επιστροφή ενέργειας και ώθηση, και δες αυτά τα παπούτσια σαν τον νέο running assistant σου, χάρη στη σύνδεσή τους με το UA MAPMYRUN™, που κρατάει αρχείο και αναλύει τις προπονήσεις σου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Παπούτσια για τρέξιμο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο

HOKA ONE ONE CARBON X 2 Τιμή: 185.00€

Ήρθε η ώρα να νιώσεις τη διαφορά στις διαδρομές σου, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο HOKA ONE ONE Carbon X 2! Τα running παπούτσια, για άνδρες, διαθέτουν mesh επάνω μέρος, που κρατά τα πόδια σου δροσερά, ακόμα και όταν ανεβάζεις ένταση στην προπόνηση. Η ενδιάμεση σόλα PROFLY ™ δίνει ταχύτερη επιτάχυνση, ενώ η μεγάλη, ανάλαφρη, ενδιάμεση σόλα από EVA, παρέχει την εμβληματική HOKA ONE ONE® αντικραδασμική προστασία. Νιώσε το ενισχυμένο κολάρο, να αγκαλιάζει απαλά τον αστράγαλό σου, δίνοντας στα running sessions σου μια ολοκληρωμένη αίσθηση άνεσης και σταθερότητας.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Δες εδώ εκατοντάδες παπούτσια για τρέξιμο και επέλεξε εκείνο που σου ταιριάζει.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ