ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι νικητές για τις 5 δωρεάν εγγραφές για τον αγώνα LIFE RUN

Οι νικητές για τις 5 δωρεάν εγγραφές για τον αγώνα LIFE RUN
NIKOS KARANIKOLAS © 2017

Το Sport24.gr και η Stoiximan.gr σάς έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσετε πέντε δωρεάν εγγραφές για τον αγώνα LIFE RUN. Δείτε ποιοι είναι οι μεγάλοι τυχεροί.

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, διοργανώνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ "ΙΟΥΛΙΑΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ν.ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ", Ιερά Οδός 403, στο Χαϊδάρι τον αγώνα LIFE RUN, με πέντε μεγάλους τυχερούς να εξασφαλίζουν δωρεάν εγγραφή μέσα από τον διαγωνισμό που "έτρεξε" τις τελευταίες ημέρες στο Sport24.gr χάρη στη βοήθεια του Stoiximan.gr.

Οι Δημήτρης Σταυρόπουλος, Ευάγγελος Κρανιάς, Γιώργος Πατσαβός, Κωνσταντίνος Μπέλλος και Παναγιώτης Χουλαριάς είναι οι τυχεροί του διαγωνισμού, που θα δώσουν το "παρών" στον αγώνα "LIFE RUN".

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη Δωρεά Ιστών, Οργάνων και Κυττάρων για μεταμοσχεύσεις, έχει μήνυμα "Χάριζε ζωή….γίνε Δωρητής Οργάνων, Ιστών & Κυττάρων" και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και της EuropeActive.

Χρυσός Χορηγός της Διοργάνωσης είναι φέτος η Stoiximan , η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού, που πιστή στο πλάνο της με το οποίο στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, συμπεριέλαβε και το Life Run στο πρόγραμμα των δρομικών αγώνων της. Η Stoiximan Running Team θα δώσει το παρών και σε αυτόν τον αγώνα, στηρίζοντας τη δωρεά οργάνων, ιστών και κυττάρων.

Σε όλους τους δρομείς θα δοθούν αναμνηστικά t-shirts, δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής. Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, θα παρέχονται νερά και φρούτα.

Οι διαδρομές των 4 & 8 χλμ του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα σπάνιας ομορφιάς τοπίο, με κήπους, δέντρα και φυτά, που καθιστούν το Βοτανικό Κήπο ιδανικό για την εξέλιξη ενός μοναδικού αγώνα δρόμου μέσα στη φύση.

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ