SHOPPING

Μποτάκια στη μισή τιμή

Μποτάκια στη μισή τιμή

Ο καιρός για τα αγαπημένα μποτάκια έφτασε για αυτό η Shopping List σου κάνει τις προτάσεις της για να ανανεώσεις την παπουτσοθήκη σου στη μισή τιμή.

Είναι δίχως αμφιβολία από τα must του χειμώνα. Όταν ο καιρός γίνεται πιο κρύος και έρχονται οι βροχές πάντα ένα ζευγάρι μποτάκια βρίσκεται στις επάλξεις.

Δεν λείπουν από καμία παπουτσοθήκη και αποτελούν την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος για να βγάλει τον χειμώνα.

Η shopping list επέλεξε έξι μποτάκια που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά συνδυάζοντας άνεση και στιλ, ενώ όπως θα δείτε κάποια από αυτά είναι στη μισή τιμή.

Στο τέλος του κειμένου θα βρείτε Links για να κάνετε εσείς τις δικές σας επιλογές και να πάρετε εκείνο που ταιριάζει στο γούστο και το πορτοφόλι σας.


Μποτάκια στη μισή τιμή

Levon Αρχική τιμή: 66,00€ / Με έκπτωση: 33,00€

Ανδρικά μποτάκια της Levon σε καφέ σκούρο χρώμα και low cut γραμμή, μοναδικού σχεδιασμού που θα απογειώσουν τις casual εμφανίσεις σας στο πιο stylish επίπεδο.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ



Μποτάκια στη μισή τιμή

Levon Αρχική τιμή: 68,00€ / Με έκπτωση: 34,00€

Ανδρικά μποτάκια Levon σε ταμπά χρώμα αποτελούν την πιο ασφαλή και παράλληλα στιλάτη επιλογή για τις εμφανίσεις σας.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ



Μποτάκια στη μισή τιμή

Timberland Αρχική τιμή: 239,00€ / Με έκπτωση: 196,80€

Αυτό είναι το θρυλικό μποτάκι της Timberland! Αδιάβροχο, με δέρμα υψηλής ποιότητας, παραγεμισμένο κολάρο για άνεση και μοναδική σόλα για κράτημα με εγγύηση: Δεν πρέπει να το χάσετε!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ



Μποτάκια στη μισή τιμή

Levi's Αρχική τιμή: 109,00€ / Με έκπτωση: 90,40€

Επειδή η μόδα δεν περιμένει, βιαζόμαστε να αποκτήσουμε αυτό το ζευγάρι μπότες της μάρκας Levi's! Το δερμάτινο στέλεχός τους, τους δίνει όλη τη γοητεία τους.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ


Αυτές ήταν οι δικές μας επιλογές. Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του Spartoo και του Myshoe όπου θα βρείτε εκατοντάδες κωδικούς και προϊόντα σε έκπτωση.


TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ