MARKET

Μόνο Αθλητικά και στο House Twenty Four

Μόνο Αθλητικά και στο House Twenty Four
24MEDIA

Είναι το σπίτι μας, είναι η βάση μας, είναι η δουλειά μας, είναι η διασκέδασή μας. Αυτό σημαίνει για το SPORT24, το House Twenty Four.

Είναι το σπίτι μας, είναι η βάση μας, είναι η δουλειά μας, είναι η διασκέδασή μας. Αυτό σημαίνει για το SPORT24, το House Twenty Four. Και δεν είναι σχηματικό αυτό που περιγράφουμε, είναι η πραγματικότητα. Είναι ένα σημείο στο οποίο θα μπορούσε να είναι το κανονικό μας σπίτι, αφού νιώθουμε τόσο οικεία και τόσο ζεστά κατά την διάρκεια των events. Μας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας και της δημιουργίας. Κάθε γωνιά του είναι διαφορετική και κάθε δωμάτιο έχει μία δική του ξεχωριστή ιστορία.

Μόνο Αθλητικά και στο House Twenty Four
24MEDIA


Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βραδιά στην πρεμιέρα του Μουντιάλ του 2018, όταν παρακολουθήσαμε μαζί με δέκα φίλους του SPORT24 το ματς της Πορτογαλίας με την Ισπανία. Μία μαγική ποδοσφαιρική νύχτα στην οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξετύλιξε όλες τις ποδοσφαιρικές αρετές του. Τους υποδέχθηκα μαζί με το NIVEA MEN, στην πρώτη από τις δέκα μουντιαλικές συναντήσεις, που ακολούθησαν γι' αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Μόνο Αθλητικά και στο House Twenty Four
24MEDIA

Η δράση ξεκίνησε από νωρίς. Για να μπορέσουν οι αναγνώστες να βρεθούν στο σαλόνι του House Twenty Four, ώστε να παρακολουθήσουν το σούπερ ντέρμπι της ιβηρικής, έπρεπε να ολοκληρώσουν μία σειρά από δοκιμασίες.

Το σπίτι μας έγινε ένα τεράστιο escape room, με έξοδο διαφυγής τον καναπέ, όπου οι φίλοι μας απόλαυσαν το σπουδαίο ματς. Φάγαμε μπέργκερ, ήπιαμε μπύρες, παίξαμε ποδοσφαιράκι και παρακολουθήσαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Μία τέλεια ποδοσφαιρική βραδιά που μας έφερε πολύ κοντά και έδειξε πως το SPORT24 είναι εξωστρεφές και έχει τον τρόπο να δίνει χώρο στις παρέες και τους φιλάθλους όλων των ομάδων και όλης της Ελλάδας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο για το ανανεωμένο σπίτι της 24 MEDIA παρακάτω και να ανακαλύψετε περισσότερα στο WEBSITE του House Twenty Four.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ