MARKET

Με το Wolt Market οι ποδοσφαιρικές βραδιές απογειώνονται

Με το Wolt Market οι ποδοσφαιρικές βραδιές απογειώνονται

...για να μπορείς να απολαύσεις ελεύθερα και χωρίς άγχος το ιδανικό game night!

Κάθεσαι άνετα στον καναπέ σου και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις μπύρες, αναψυκτικά, αλμυρά ή γλυκά σνακς! Τι κάνεις; Αρχικά, δεν χρειάζεται να αγχωθείς! Έτσι χαλαρά όπως κάθεσαι στον καναπέ σου, η μόνη λύση είναι να μπεις από το κινητό στο Wolt Market. Εκεί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το ιδανικό game night!

Με το Wolt Market οι ποδοσφαιρικές βραδιές απογειώνονται

Είτε ετοιμάζεσαι να παρακολουθήσεις την αγωνιστική δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου μόνος είτε περιμένεις παρέα, η απόλυτη ποδοσφαιρική βραδιά απογειώνεται με τις μοναδικές επιλογές του Wolt Market. Πλοηγήσου στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market, ανακάλυψε προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και διάλεξε τα αγαπημένα σου προϊόντα από μια λίστα περίπου 4.000 κωδικών.

Ως ο ιδανικός σύμμαχος για να απολαύσεις στο έπακρο τη διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Wolt Market έχει προνοήσει για εσένα με μοναδικές προσφορές και combos, όλες αυτές τις ημέρες και έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Και το πιο σημαντικό; Από το Wolt Market μπορείς να παραγγείλεις Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Παράλληλα, μπορείς να προγραμματίσεις την παράδοση της παραγγελίας σου σε ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί για να μην χάνεις καμία φάση από την αγωνιστική δράση!

Με το Wolt Market οι ποδοσφαιρικές βραδιές απογειώνονται

Με το Wolt Market πατατάκια, αναψυκτικά, μπύρες, παγωτά και σοκολάτες έρχονται στην πόρτα σου σε λίγα μόλις λεπτά. Η καθημερινότητά σου γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το Wolt Market καθώς δεν χρειάζεται να περιμένεις στις ατελείωτες ουρές των supermarket. Η πιο απολαυστική συντροφιά για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι στην πόρτα σου άμεσα και με ασφάλεια.

Oι συναλλαγές στο Wolt Market γίνονται απλά και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας κάρτα ή πληρώνοντας με μετρητά, ενώ με το live tracking ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σου για να μη χάσεις καμία φάση, γκολ ή σχόλιο από την περιγραφή της αγωνιστικής δράσης.

Το Wolt Market, ο εβδομαδιαίος προορισμός για τα ψώνια του supermarket, δίπλα σου και στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Προμηθεύσου από το Wolt Market όλα τα απαραίτητα για αξέχαστες ποδοσφαιρικές βραδιές και καλή απόλαυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ