ΓΕΝΙΚΑ

Λάμψη «Τeam Future» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου!

Λάμψη «Τeam Future» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου!

Συνέχεια στις εξαιρετικές παρουσίες για την «Τeam Future» της bwin, αφού Λατιφλλάρι, Τζένγκο, Ντραγκομίροβα και Μουζενίδης έκαναν τη διαφορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Λάμψη «Τeam Future» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Θεσσαλονίκη. Δυο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός για την απίθανη τετράδα, η οποία αποτύπωσε σε μια σημαντική διοργάνωση πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ.

Ο Αναστάσιος Λατιφλλάρι με εξαιρετική βολή στα 19.43 μ. ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη σφαιροβολία. Ο 25χρονος πρωταθλητής συνέχισε τις εξαιρετικές παραστάσεις και είναι πανέτοιμος για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται τους επόμενους μήνες. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον δικό του ήρωα, τη μητέρα του, την οποία αγκάλιασε σφιχτά αμέσως μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στο αγώνισμα των δυνατών οι αθλητές της «Τeam Future» της bwin έλαμψαν με την παρουσία τους. Η Ελίνα Τζένγκο, με το βλέμμα στο Όρεγκον, δεν δυσκολεύθηκε να κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η 19χρονη πρωταθλήτρια, σε ακόμα έναν αγώνα, κατάφερε να προσεγγίσει επιδόσεις κοντά στα 60,00 μ. δείγμα της σταθερής κατάστασης της στη σεζόν. Πλέον, η αθλήτρια της «Team Future» της bwin, θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη.

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Δισκοβολία με βολής στα 14.47 μ. Η 19χρονη πρωταθλήτρια του επτάθλου με σύμμαχο το πείσμα της, τη σκληρή δουλειά και τις υψηλές φιλοδοξίες ανήκει στις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες και στόχος της είναι να σταθεροποιηθεί στις μεγάλες βολές.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης παρέμεινε στο μονοπάτι των επιτυχιών, αφού κατέκτησε την 3η θέση στη Σφαιροβολία με βολή στα 18.95 μ. Ο αθλητής της «Team Future» της bwin, διαχειρίστηκε άψογα τον εαυτό του σε μια σημαντική διοργάνωση και παρουσιάστηκε συνεπής στο ραντεβού με το βάθρο. Ο 23χρονος σφαιροβόλος επιβεβαίωσε το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται και δείχνει τις προθέσεις του για το μέλλον.

bwin, Χορηγός Προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»

TAGS ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ