ΙΠΠΑΣΙΑ

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον με τρία ΣΚΟΡ

Πρόγραμμα 7 ελληνικών ιπποδρομιών, από τις οποίες ξεχωρίσει το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιλαμβάνει η 41η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο Markopoulo Park. Η 1η ελληνική ιπποδρομία θα ξεκινήσει στις 15:00.

Παρθενική εμφάνιση για 3 ίππους στην 1η ιπποδρομία-Δυνατές αναμετρήσεις στην 4η, την 5η , την 6η και την 7η κούρσα

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park


Στην 1η ιπποδρομία 6 ίπποι θα πάρουν θέση στο start των 1.300 μέτρων για να διεκδικήσουν την 1η νίκη της καριέρας τους. ΖΕΚΑ (GR), ΖΙΖΕΛ (GR) και ΝΤΑΙΖΗ Μ (GR) θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση.

Μια δυνατή αναμέτρηση θα γίνει στην 4η ιπποδρομία με τη συμμετοχή 7 ίππων στην sprint απόσταση των 1.100 μέτρων.

Στην 5η ιπποδρομία 8 καθαρόαιμοι θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.575 μέτρων και αναμένεται να χαρίσουν μια δυνατή άφιξη.

Στην 6η ιπποδρομία θα διεξαχθεί το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου με 6 ίππους να εκκινούν από το start των 1.800 μέτρων. Πρόκειται για τους: ΑΧΑΤΗ (IRE), ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE), ΡΕΒΑΜΠ (USA), ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE), ΦΡΗΚ ΑΟΥΤ (IRE) και ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB).

Μια εντυπωσιακή άφιξη αναμένεται και στην τελευταία ιπποδρομία όπου 8 ίπποι θα διαγωνιστούν για τη νίκη. Η εκκίνηση της ιπποδρομίας θα δοθεί από το start των 1.200 μέτρων.

Δείτε το πρόγραμμα:

https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_27112023_web.pdf/8b2e4f37-07b8-226e-54cb-d497c36ad3fe

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Εκτός από το γεμάτο δράση πρόγραμμα, μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα προσφέρεται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως και την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από τη 2η έως και την 7η ιπποδρομία.

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ