SHOPPING

Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

Ένα κλασικό ρολόι δίνει άλλο αέρα στο στιλ σου και η shopping list του Sport24 κάνει τις δικές της προτάσεις για να αποκτήσεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Ανεξάρτητα από την ώρα, την περίσταση και το μέρος μπορείς πάντοτε να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του σφραγίδα η οποία αποτυπώνεται χάρη σε μικρές λεπτομέρειες.

Όπως είναι για παράδειγμα τα πορτοφόλια που σου παρουσιάσαμε τις προάλλες. Αυτή τη φορά η shopping list του Sport24.gr έχει φέρει στην οθόνη σου ορισμένες επιλογές ρολογιών που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Γιατί καλά είναι τα smartwatches τα οποία σου προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες αλλά πάντοτε το κλασικό ρολόι είναι εκείνο που έχει την ξεχωριστή γοητεία του.

Εμείς όπως πάντα σου προτείνουμε ορισμένα από αυτά, ενώ στο τέλος του κειμένου υπάρχει λινκ για να επιλέξεις εσύ μέσα από εκατοντάδες ρολόγια.



Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

LEE COOPER Men's Αρχική τιμή: 74 € / Με έκπτωση: 66€

Η Lee Cooper δημιούργησε ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε μπλε χρώμα και βαμμένο ασημί το στεφάνι, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε μπλε χρώμα, με ασημί δείκτες και σημεία. Για το πιάσιμο του ρολογιού Lee Cooper διάλεξε λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας, σε καφέ χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

TIMBERLAND NICKERSON DUAL TIME Αρχική τιμή: 235€ / Με έκπτωση: 185 €

Ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι, κατασκευασμένο από τη Timberland. Η κάσα του είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, σε μαύρο χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Το πιάσιμο του ρολογιού είναι λουράκι, από δέρμα, υψηλής ποιότητας σε καφέ χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

TOMMY HILFIGER Maverick Αρχική τιμή: 129€ / Με έκπτωση: 109€

Η Tommy Hilfiger δημιούργησε ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα και βαμμένο μαύρο το στεφάνι, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε μαύρο χρώμα, με ασημί δείκτες και σημεία. Για το πιάσιμο του ρολογιού η Tommy Hilfiger διάλεξε λουράκι, από δέρμα, υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

MICHAEL KORS Bayville Chronograph Αρχική τιμή: 345€ / Με έκπτωση: 290€

Η Michael Kors δημιούργησε ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι, χρονογράφος. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε μπλε χρώμα, με ασημί δείκτες και σημεία. Για το πιάσιμο του ρολογιού η Michael Kors διάλεξε μπρασελέ, από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

ARMANI EXCHANGE Mens Αρχική τιμή: 219€ / Με έκπτωση: 185€

Η Armani Exchange δημιούργησε ένα κλασικό ανδρικό ρολόι. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο βαμμένο σε ανθρακί χρώμα, με μαύρους δείκτες και σημεία. Το πιάσιμο του ρολογιού είναι μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Κλασικό ρολόι, απογειώνει το στιλ σου

FESTINA Men's Αρχική τιμή: 208€ / Με έκπτωση: 166€

Η Festina δημιούργησε ένα κλασικό ανδρικό ρολόι. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα και βαμμένο μπλε το στεφάνι, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε μπλε χρώμα, με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Για το πιάσιμο του ρολογιού, η Festina διάλεξε μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, σε ασημί και χρυσό χρώμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ