MARKET

Η Crossover Basketball δίνει assist στο καλοκαίρι του 2023

Η Crossover Basketball δίνει assist στο καλοκαίρι του 2023
UNSPLASH

Το απόλυτα μπασκετικό brand Crossover Basketball επιλέγει το Final 4 της Euroleague για να λανσάρει τη νέα σειρά ρούχων για το καλοκαίρι 2023. Με νέα σχέδια σε t-shirts, top tanks, βερμούδες και μαγιό η Crossover βάζει το basketball και την αισθητική του στην καθημερινότητα των φανατικών του sport, μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Τα premium υλικά που χρησιμοποιεί η Crossover για τη συλλογή της σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και το ανανεωμένο e-shop θα δώσουν πολλές ιδέες για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και βέβαια στον εαυτό σας.

Η Crossover Basketball δίνει assist στο καλοκαίρι του 2023

T-shirts με basketball graphics, comic style στάμπες, μπασκετικά quotes και minimal σχέδια θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας το φετινό καλοκαίρι. Ποιοτικές βαμβακερές βερμούδες αλλά και digital printed shorts, αμάνικα top tanks και η νέα σειρά μαγιό από την Crossover έρχονται για να δώσουν χρώμα, πρωτότυπα σχέδια και υψηλής ποιότητας ρουχισμό για όσες και όσους επιθυμούν επιλογές μακριά από τα συνηθισμένα.

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο e-shop: crossoverbrand.com και ακολουθείστε το αγαπημένο σας brand σε Facebook & Instagram για να βλέπετε πρώτοι νέα σχέδια και να κερδίζετε δώρα & secret offers από την Crossover Basketball.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ