MARKET

Η bwin ανακατασκεύασε την ιστορική έδρα του Περιστερίου!

Η bwin ανακατασκεύασε την ιστορική έδρα του Περιστερίου!

Η bwin, πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία, συνεχίζει δυναμικά την ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Πρώτος σταθμός για το 2023, το Περιστέρι!

To ταξίδι άρχισε το 2020 και σε αυτό το διάστημα η bwin «αγκάλιασε» χιλιάδες παιδιά. Το πλάνο παρέμεινε το ίδιο ελκυστικό σε αυτή την τριετία, οι εκπλήξεις ήταν πολλές και το αποτέλεσμα υπέροχο. Σε όλη αυτή την πορεία, το μήνυμα ήταν κοινό: όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν ισότιμα στο αθλητικό ιδεώδες. Μοναδικός σκοπός της bwin ήταν να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες τα γήπεδα αυτά, σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά! Από το Διδυμότειχο, τη Σαμοθράκη και τις Σάπες, στο Κιάτο και το Περιστέρι!

Το γήπεδο της Πρόνοιας, το οποίο φιλοξενεί τις ακαδημίες του ΓΣ Περιστερίου έγινε ο πρώτος σταθμός του 2023 για το κορυφαίο στοιχηματικό brand και στόχος όλων είναι να παραμείνει ένας χώρος ζωντάνιας, όπου οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν. Άλλωστε, το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξενεί 400 νεαρούς αθλητές των ακαδημιών του Περιστερίου (μπάσκετ, 3on3, shooting camps), πρόκειται για έναν χώρο γεμάτο ιστορία, μιας και αποτέλεσε την πρώτη έδρα της ομάδας ανδρών του Περιστερίου. Η bwin που αποτελεί τον Ονομαστικό Χορηγό της ΚΑΕ Περιστέρι bwin, έφερε εις πέρας το φιλόδοξο πλάνο και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε, όλους όσους έχουν συνδεθεί με αυτό το γήπεδο.

Η bwin ανακατασκεύασε την ιστορική έδρα του Περιστερίου!

Αναλυτικότερα, ανακατασκευάστηκε πλήρως το γήπεδο μπάσκετ. Στο τερέν επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών γηπέδου μπάσκετ, τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων για τις μπασκέτες, αλλά και βάψιμο – τοποθέτηση των μπασκετών) του γηπέδου, ώστε να καταστεί χρηστικό. Η αλλαγή κερκίδων έδωσε το χρώμα της πόλης και ο παλμός θα είναι έντονος, γεμάτος ενθουσιασμό, από φίλους και παίκτες της ομάδας.

Εξάλλου, ο στόχος ήταν η παράδοση ενός ολοκαίνουργιου γηπέδου για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους νεαρούς αθλητές με ασφάλεια. Φιλοσοφία όλων στο βραβευμένο brand είναι να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές, καθώς εκτός των άλλων, βοηθούν στο να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου, δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε γεμάτοι περηφάνια για τα παιδιά του Περιστερίου, ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα ακολουθήσουν νέοι σύγχρονοι αθλητικοί χώροι. Εκτός από την παραγωγική συνεργασία με την ΚΑΕ Περιστέρι bwin, στόχος μας είναι να σταθούμε και στο πλευρό του Δήμου με ένα έργο που θα σκορπίσει χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά της πόλης».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος πρόσθεσε: «Το περασμένο καλοκαίρι καθίσαμε στο τραπέζι με ανθρώπους που πολύ γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι μας συνδέσουν κοινές αρχές και αξίες. Πέραν των συζητήσεων που αφορούσαν τη συνεργασία και την υποστήριξη της bwin στο νέο project που ξεκινούσε η ομάδα μας, προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε και τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας όντας πιστοί στο αναπτυξιακό πλάνο που υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια.

Το κοινωνικό έργο της bwin με την ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ταίριαξε ιδανικά στην ανάγκη που υπήρχε για ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της Πρόνοιας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ιστορική έδρα της ομάδας φιλοξενεί τους νεαρούς αθλητές μας και πλέον φέρει τα χρώματα του Συλλόγου.

Εκ μέρους όλου του Οργανισμού θα ήθελα να ευχαριστήσω την bwin για την πολύτιμη προσφορά της και να τονίσω πόσο περήφανοι είμαστε που είναι ο Μεγάλος και Ονομαστικός χορηγός της ομάδας μας».

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ