ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

G Click & Collect: Παραγγελία online και άμεση παραλαβή σε ένα από τα 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα

G Click & Collect: Παραγγελία online και άμεση παραλαβή σε ένα από τα 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. G Click & Collect: Φέρνει σε άλλο επίπεδο τη σύγκλιση του ψηφιακού με τον φυσικό κόσμο

Τη δυνατότητα να παραγγείλουν διαδικτυακά το προϊόν τεχνολογίας που επιθυμούν και να το παραλάβουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από το κοντινότερό τους κατάστημα, προσφέρει στους πελάτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τη νέα υπηρεσία “G Click & Collect”. Επιλέγοντας ανάμεσα σε 11.000 προϊόντα αυτό που επιθυμούν και ανάμεσα σε 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα για να το παραλάβουν, με την υπηρεσία G Click & Collect οι καταναλωτές απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση, ευελιξία και ταχύτητα στις αγορές τους, αλλά και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση.


«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ ενώνουμε τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στα θέλω των πελατών μας και τους δίνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούν: μια άριστη εμπειρία. Με τη νέα υπηρεσία “G Click & Collect” οι πελάτες μας έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές στον τρόπο που κάνουν τις αγορές τους. Μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων τεχνολογίας πανελλαδικά και με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, το G Click & Collect έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους», δήλωσε σχετικά ο κ. Κώστας Βούζας, Διευθυντής, BU Retail Ομίλου ΟΤΕ.


Μπαίνοντας στο www.germanos.gr ο πελάτης έχει 11.000 επιλογές να διαλέξει το αγαπημένο του προϊόν. Ενημερώνεται για το κόστος και τη διαθεσιμότητά του και μπορεί να το παραλάβει είτε στον χώρο του, είτε σε κάποιο κατάστημα. Σε κάθε παραγγελία υπάρχει ημερομηνία πρόβλεψης παράδοσης. Όταν ο πελάτης επιλέξει να παραλάβει σε κατάστημα και υπάρχει η ένδειξη «Διαθέσιμο Τώρα», τότε το δεσμεύει αμέσως και μπορεί να το παραλάβει από το κατάστημα που τον εξυπηρετεί. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένει την εταιρεία ταχυμεταφορών να του φέρει την παραγγελία του ή να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς.


Smartphones, Tablets, Laptops, τηλεοράσεις, προϊόντα Smarthome & Διαδικτυακά, wearables & gadgets, προϊόντα gaming και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα καθημερινά, όλο το 24ωρο, στο αναβαθμισμένο e-shop του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Με περισσότερα προϊόντα, ταχύτερη φόρτωση των σελίδων, δομημένο μενού, ευκολότερη αναζήτηση, αλλά και με smart εφαρμογές, η πλοήγηση στο germanos.gr είναι ακόμα πιο αποδοτική και φιλική. Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει με ασφάλεια αυτό που θέλει, όποτε θέλει, με μερικά μόνο κλικ. Πληρώνει με όποιον τρόπο θέλει* και παραλαμβάνει από τα επόμενα κιόλας λεπτά, από το κατάστημα που έχει επιλέξει. Εναλλακτικά, μπορεί να δεσμεύσει την παραγγελία του για 5 ημέρες. Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη, λαμβάνει ενημερωτικό email ή SMS.


Παραλαβή από 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ: το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα

Διαθέσιμα σε κάθε περιοχή, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας. Βρίσκονται παντού, έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες τους.


Με την υπηρεσία G Click & Collect ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πάει ένα ακόμα βήμα μπροστά. Συνεχίζει να επενδύει συνολικά στο ταξίδι του πελάτη, με το φυσικό κατάστημα και το e-shop να λειτουργούν συμπληρωματικά. Συνεχίζει να εξελίσσεται προς όφελος των πελατών του, προσφέροντάς τους μοναδικές εμπειρίες τεχνολογίας.


*Εξόφληση με κάρτα online ή τηλεφωνικά, πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ή με δωρεάν αντικαταβολή στον χώρο του πελάτη.


TAGS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ