SHOPPING

FIFA 22: Κάνε τώρα δικό σου το απόλυτο παιχνίδι ποδοσφαίρου

FIFA 22: Κάνε τώρα δικό σου το απόλυτο παιχνίδι ποδοσφαίρου

Το FIFA22 είναι πλέον στα χέρια σου και προσκαλεί να ζήσεις μία ανανεωμένη εμπειρία ακόμη πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το αγαπημένο μας video game ποδοσφαίρου έφτασε και υπόσχεται ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Με την υποστήριξη του Football™, το EA SPORTS™ FIFA 22 φέρνει το παιχνίδι ακόμη πιο κοντά στην πραγματικότητα με θεμελιώδεις εξελίξεις στο παιχνίδι και μια νέα σεζόν καινοτομίας σε κάθε λειτουργία.

Οι νέες δυνατότητες παιχνιδιού στο FIFA 22 σου δίνουν περισσότερη συνοχή μεταξύ των θέσεων με μια επανεγγραφή του τερματοφύλακα που φέρνει περισσότερη ηρεμία στην πιο σημαντική θέση στο γήπεδο, παράλληλα με τη νέα φυσική της μπάλας, το εκρηκτικό σπριντ που ταιριάζει καλύτερα με την επιτάχυνση των ταχύτερων παικτών του παιχνιδιού και νέες επιθετικές τακτικές που σου επιτρέπουν να ελέγχεις πως παίζει η ομάδα σου.

Μια που αναφερθήκαμε στην ομάδα να αναφέρουμε ότι στο FIFA 22 υπάρχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ από τις κυπριακές θα βρεις τον ΑΠΟΕΛ.

Με όποια ομάδα και να παίξεις απόλαυσε ασυναγώνιστη αυθεντικότητα παντού με περισσότερους από 17.000 παίκτες, 700+ ομάδες και περισσότερα από 30 πρωταθλήματα, όπως το UEFA Champions League, το CONMEBOL Libertadores και το ολοκαίνουργιο UEFA Europa Conference League - διαθέσιμο μόνο στο FIFA 22.

Κάνε δικό σου το FIFA 22 στα λινκ που ακολουθούν και ανάλογα με την κονσόλα που διαθέτεις.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ