ΙΠΠΑΣΙΑ

Δεκαεπτά κορυφαίοι ίπποι στα Winter Challenge στο Markopoulo Park

Δεκαεπτά κορυφαίοι ίπποι στα Winter Challenge στο Markopoulo Park
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ MARKOPOULO PARK

Δύο ΣΚΟΡ και ώρα εκκίνησης στις 15:00

Με έξι ελληνικές ιπποδρομίες και τρείς κούρσες των Winter Challenge θα πραγματοποιηθεί η 44η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Markopoulo Park. Ώρα έναρξης της 1ης ιπποδρομίας είναι στις 15:00.

Τα Winter Challenge Series περιλαμβάνουν τρεις ιπποδρομίες για ίππους 2 ετών, 3 ετών και 4 ετών και άνω και διεξάγονται στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Μάχες και θέαμα στην 1η, την 3η και την 5η ιπποδρομία

Δεκαεπτά κορυφαίοι ίπποι στα Winter Challenge στο Markopoulo Park
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ MARKOPOULO PARK

Στην 1η ιπποδρομία θα διεξαχθεί το Winter Challenge για ίππους 2 ετών. Πέντε ίπποι θα διεκδικήσουν την κούρσα και τον τίτλο του καλύτερου 2ετη της χρονιάς. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες είναι οι εξής: ΑΛΜΟΤΛΑΑ (GB), ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΟΛΝΤ (IRE), ΜΑΝΤ ΠΑΝΤΕΡ (GB), ΡΟΚΙΝΔΕΦΡΗΓΟΥΩΡΛΝΤ (IRE) και ΜΟΛΛΥΣ ΠΡΑΪΝΤ (GB). Ο ίππος ΜΑΝΤ ΠΑΝΤΕΡ (GB) θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park.

Έξι ίπποι θα διαγωνιστούν στο Winter Challenge 3ετών που θα διεξαχθεί στην 3η ιπποδρομία. Οι ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB), ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ (GB), ΑΛΤΑΝ (GER), ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE), ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) και ΙΜΝΤΑΑΝΤ (GB) θα παλέψουν για τη νίκη και τη διάκριση. Ντεμπούτο στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο ΑΛΤΑΝ (GER).

Στην 5η ιπποδρομία θα πραγματοποιηθεί το Winter Challenge για ίππους 4 ετών και άνω. Έξι κορυφαίοι ίπποι του Ελληνικού Ιπποδρόμου, με rating από 83 και πάνω, θα διαγωνιστούν σε μια από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς. Ο λόγος για τους ΡΕΒΑΜΠ (USA), ΑΧΑΤΗΣ (IRE), ΕΝΣΥΑΑΜΠ (GB), ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB), ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) και ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE).

Το πρόγραμμα κλείνει με μια κούρσα στην απόσταση των 1.200 μέτρων και τη συμμετοχή 6 καθαρόαιμων που αναμένεται να χαρίσουν μια εντυπωσιακή άφιξη.

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 4

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 6 από την 1η ως την 6η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 4 από την 3η έως την 6η.

Δείτε το πρόγραμμα:

https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_18122023_web.pdf/9484ca1f-d922-2358-5ee4-89d3c09317f0

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ