ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο σαρωτικός Βεζένκοβ ήταν ο Bwin MVP Οκτωβρίου του Ολυμπιακού με στατιστικά "φωτιά"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το εκρηκτικό του ξεκίνημα στη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε ο «bwin MVP» Οκτωβρίου, Σάσα Βεζένκοφ. Δείτε τις δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» φόργουορντ στην κάμερα της bwin.

Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναδεικνύει κάθε μήνα τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, με βάση τους πόντους που μάζεψε στο ranking, στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στη EuroLeague και στο ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ο Σάσα Βεζένκοφ άρχισε τη σεζόν από εκεί που τελείωσε την προηγούμενη, αφού με εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνει και φέτος πως είναι ο παίκτης - ηγέτης του Ολυμπιακού στο δρόμο για την κορυφή. Τα στατιστικά του εντός κι εκτός συνόρων πήραν… φωτιά! Άλλωστε, ο παίκτης των νταμπλούχων, αποτελεί ένα από τα πλέον κυριαρχικά «τεσσάρια» των ευρωπαϊκών παρκέ. «Προσπαθούμε όλοι μαζί να χτίσουμε χημεία, οι καινούριοι με τους παλιούς, να μπούμε στο πλάνο του προπονητή. Το σημαντικό και το πιο ωφέλιμο είναι ότι έχουμε κορμό σταθερό, ενώ τα νέα παιδιά είναι παίκτες με μεγάλη εμπειρία, παίκτες που έχουν παίξει στη EuroLeague, οπότε αυτό το κάνει πάρα πολύ εύκολο», τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα της bwin.

Ο διεθνής φόργουορντ αποτύπωσε στο παρκέ την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Σε πέντε παιχνίδια στη ΕuroLeague ο Βεζένκοφ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και ranking, ενώ στα τέσσερα από αυτά πέτυχε 20+ πόντους. Ανάλογη εικόνα και εντός συνόρων.

Το παιχνίδι που μέτρησε τις περισσότερες μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (37), ήταν αυτό στον Πειραιά κόντρα στη Ζαλγκίρις. Ο 27χρονος φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός, αφού με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Λιθουανούς. Το ranking εκτοξεύθηκε στο 29 με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, εκεί όπου ο Βεζένκοφ με 23 και με 26 πόντους αντίστοιχα, βοήθησε τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες στην Ισπανία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ