SHOPPING

Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

Το Φθινόπωρο έχει έρθει και η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή τα βράδια. Για αυτό αν θες να αγοράσεις ένα αθλητικό hoodie ή μία λεπτή ζακέτα εκμεταλλεύσου τις προσφορές που υπάρχουν και πάρε αυτό που σου ταιριάζει.

Νωρίτερα απ' ότι συμβαίνει συνήθως η θερμοκρασία πήρε την κατιούσα. Ειδικά τα βράδια έχει μια σχετική ψύχρα και θες κάτι παραπάνω από ένα T-shirt.

Για να μπλέκεις με μακρυμάνικες μπλούζες και φουτεράκια η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα hoodie με φερμουάρ ή μια ζακέτα ώστε και να είσαι ζεστός και να το βγάλεις όταν πηγαίνεις κάπου για ένα χαλαρό ποτάκι ή όταν ζεσταθείς.

Εμείς επιλέξαμε ορισμένα από αυτά που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο στιλ και στο προσωπικό σου γούστο, ενώ στο τέλος του κειμένου θα βρεις λινκ για να πάρεις αυτό που θέλεις.


Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

VANS MN CLASSIC ZIP HOODIE II Τιμή: 70.00€

Athleisure vibes για ένα ανανεωμένο κλασσικό look. Ένα hoodie κατασκευασμένο από απαλό βαμβακερό ύφασμα προσφέροντας άνεση σε κάθε εμφάνιση. Το μαλακό fleece ύφασμα θα αγκαλιάσει το σώμα σου χαρίζοντας μια απαλή αίσθηση και το μοντέρνο κόψιμό του το κάνει πιο ξεχωριστό από οπτέ!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

Quicksilver before light Αρχική τιμή: 65.99€ / Με έκπτωση: 46.90€

Διαθέτει μεσαίοu βάρος βουρτσισμένο βαμβακερό ύφασμα για αποβολή του ιδρώτα, κλασική, άνετη κανονική εφαρμογή και στρογγυλεμένη τσέπη καγκουρό. Αυτό το hoodie με φερμουάρ για άνδρες αποτελεί μια αξιόλογη προσθήκη στη συλλογή QUIKSILVER.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

BODY ACTION Αρχική τιμή: 40.90€ / Με έκπτωση: 30.70€

«Απογείωσε» το athletic leisure στυλ σου, με την ανδρική φλις ζακέτα Body Action! Το ανδρικό fleece full-zip hoodie, διαθέτει κουκούλα με κορδόνι, για να τη ρυθμίζεις εκεί που θες, rib ύφανση στις μανσέτες και το τελείωμα, για να διατηρείσαι χαλαρός όλη μέρα, και τσέπες για να «αράζουν» οι παλάμες σου. Το BDA print, ολοκληρώνει το στυλ.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

adidas Performance Αρχική τιμή: 75.00€ / Με έκπτωση: 60.00€

Αυτό το adidas hoodie είναι φτιαγμένο για προπόνηση στα βάρη ή σε εξωτερικό χώρο. Το ελαφρύ ύφασμα εξασφαλίζει πλήρη ελευθερία κίνησης και απορροφά την υγρασία, για στεγνή και ζεστή αίσθηση. Βάλε στην τσέπη το κινητό σου, διάλεξε το αγαπημένο σου playlist και φόρα την κουκούλα για να μπεις αμέσως στο κλίμα της προπόνησης.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο


NIKE M NSW Αρχική τιμή: 74.00€ / Με έκπτωση: 59.20€

Η μπλούζα με κουκούλα Nike Sportswear διαθέτει σήμα Swoosh σε όλο το στήθος μέχρι το χέρι για εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Hoodies και ζακέτες για το Φθινόπωρο

JORDAN JUMPMAN AIR Αρχική τιμή: 99.99€ / Με έκπτωση: 80.00€

Αυθεντικό urban look, με μπασκετικό χαρακτήρα, χάρη στην ανδρική ζακέτα Jordan Jumpman Air. To ανδρικό full-zip hoodie, διαθέτει κουκούλα που τη ρυθμίζεις εκεί που θες, αποφεύγοντας τα «αδιάκριτα» βλέμματα. Κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις, τις ξεχωριστές σχεδιαστικές γραμμές, και το Jumpman Air logo στο στήθος, που τιμά το MJ legacy.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


Δες εδώ όλη τη μεγάλη γκάμα σε αθλητικά hoodies.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ