MARKET

Αναστασία Μαρινάκου – The Record Breaker

Αναστασία Μαρινάκου – The Record Breaker

Η αθλήτρια της adidas έκανε ρεκόρ διαδρομής καθώς και ατομικό ρεκόρ στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Αναστασία Μαρινάκου έχοντας τερματίσει πρώτη στα 10χλμ για τρεις συνεχόμενες φορές, κρατώντας το ρεκόρ της διαδρομής αυτής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, και μετά τη νίκη της στον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, έρχεται να σπάσει και άλλα ρεκόρ σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο ντεμπούτο της στα 21χλμ του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας με εκπληκτική επίδοση 01:16:52.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κλειστού στίβου, καταφέρνει να ανέβει ξανά στο βάθρο επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, παρόλο που δεν είχε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία που προβλέπεται για έναν τέτοιου είδους αγώνα. Η επιμονή της Αναστασίας Μαρινάκου όμως να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις της, την οδήγησε στο να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά σε αυτή την απόσταση.

Αναστασία Μαρινάκου – The Record Breaker

Η πρωταθλήτρια δρομέας δήλωσε: «Είχα άγχος γιατί είναι ένας αγώνας που δεν είχα προετοιμαστεί. Ήξερα όμως πως ο συγκεκριμένος αγώνας, είναι αγώνας μυαλού και θέλει υπομονή και ηρεμία. Συγκεντρώθηκα λοιπόν και είχα ως μόνο στόχο να κερδίσω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενή γιατί εκτός από τη νίκη έκανα και μια πάρα πολύ καλή επίδοση». Επόμενος στόχος της είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης τον Ιούνιο.

Το παπούτσι με το οποίο αγωνίστηκε η Αναστασία Μαρινάκου ήταν για μια ακόμη φορά το Adizero Adios Pro 3 της adidas, με πρωτοποριακή τεχνολογία, παρέχοντας αντικραδασμική προστασία και αξεπέραστη ταχύτητα και άνεση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ιστορία της Μαρινάκου αποδεικνύει πως οι αθλητές αισθάνονται συχνά το «βάρος» των προσδοκιών και το άγχος του αθλητισμού. Αυτό το συναίσθημα όμως φεύγει όταν οι αθλητές διαγράφουν τις αρνητικές σκέψεις πριν τον αγώνα και κρατάνε μόνο το μότο «You Got This» ώστε να βιώσουν μια στιγμή θριάμβου, όπως ένιωσε η Αναστασία Μαρινάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ