ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τέλος εποχής για τον Μο Φάρα στις 10 Σεπτεμβρίου

Ο Μο Φάρα
Ο Μο Φάρα Ⓒ 2020 VIRGINIA MAYO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μο Φάρα ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στον στίβο, συμμετέχοντας στο Great North Run τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Μο Φάρα ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στον στίβο, συμμετέχοντας στο Great North Run τον Σεπτέμβριο. Ο τετράκις Ολυμπιονίκης, τερμάτισε ένατος στον τελευταίο του Μαραθώνιο στο Λονδίνο, καλύπτοντας την απόσταση των 42,195 χιλιομέτρων, σε δύο ώρες, δέκα λεπτά και 28 δευτερόλεπτά,.

Ο 40χρονος Βρετανός δρομέας, θα αγωνιστεί στο Great Manchester Run των 10 χιλιομέτρων, στις 21 Μαϊου, πριν από τον ημιμαραθώνιο Great North Run στις 10 Σεπτεμβρίου, στον οποίο έχει νικήσει έξι φορές.

"Ενα κομμάτι του εαυτού μου ήθελε να κλάψει. Θα μου λείψει αυτό το συναίσθημα, είμαι συναισθηματικά φορτισμένος σήμερα (σ.σ. εχθές). Το Great North Run, θα είναι το τελευταίο μου τρέξιμο και αυτό θα είναι το αντίο μου.

Η καριέρα μου ήταν καταπληκτική, η γυναίκα και τα παιδιά μου ήταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι και θέλω να τους δώσω χρόνο τώρα, καθώς και να ασχοληθώ με το άθλημα στην βάση και να ανταποδώσω όσα πήρα", είπε στο BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ