ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πιτσώλης μετά τη νίκη στον Μαραθώνιο: "Λέω αποκλείεται να είναι μπροστά μου ο Γκελαούζος"

Ο Χαράλαμπος Πιτσόλης
Ο Χαράλαμπος Πιτσόλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης χάρηκε με την ψυχή του το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά ανυπομονεί για το πιο σημαντικό μετάλλιο που έρχεται, το παιδί που κυοφορεί η σύζυγός του.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης κάνοντας μια τρομερή ανατροπή στα τελευταία δύο χιλιόμετρα, κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο και να τερματίσει πρώτος στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο 29χρονος αθλητής ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο, αλλά όπως αποκάλυψε ανυπομονεί για κάτι ακόμα καλύτερο, το παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του.

"Απίστευτο. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Η τακτική που ακολούθησα πήγε καταπληκτικά. Νομίζω φαίνεται πόσο χαρούμενος είμαι. Λόγω ζέστης ξεκινήσαμε αργά μέχρι τα 10 χλμ. Μετά στις ανηφόρες ήταν λογικό να πέσει κι άλλο ο ρυθμός γιατίο ήταν δύσκολο, αλλά ακολούθησα την τακτική μου καταπληκτικά και πήρα μια αναπάντεχη νίκη, πραγματικά", ήταν τα πρώτα λόγια του Πιτσώλη, που έδειχνε να μην έχει εμπεδώσει ακόμα το σπουδαίο του επίτευγμα.

Για το τι σκέφτηκε τη στιγμή που είδε μπροστά του τον Γκελαούζο: "Λέω αποκλείεται να είναι μπροστά μου. Τέσσερις νίκες σερί, δείχνει πόσο μεγάλος αθλητής είναι. Οπότε λέω απίστευτο, είναι μπροστά μου, το'χω. Και βγήκε".

Για το που αφιερώνει τη νίκη του: "Νομίζω ότι η γυναίκα μου θα μου δώσει το μεγαλύτερο μετάλλιο σε λίγους μήνες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.Το αφιερώνω σε εκείνη".

TAGS ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ