ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η Stoiximan Επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η Stoiximan Επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας
STOIXIMAN BET

Λίγες ημέρες πριν από τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, η Stoiximan ανακοινώνει πως θα είναι επίσημος χορηγός της διοργάνωσης. Η χορηγία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας της εταιρείας με τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου θα είναι Επίσημος Χορηγός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Stoiximan δίνει ξανά το παρών στα δρομικά events στηρίζοντας, για τα επόμενα δύο χρόνια, δύο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Παράλληλα όμως, θα βρίσκεται και στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου, επίσης ως Επίσημος Χορηγός, ενισχύοντας περαιτέρω τους Έλληνες Πρωταθλητές και τον κλασικό Αθλητισμό.

Στον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, η Stoiximan θα υποδεχθεί τους αθλητές και τους εργαζόμενούς της, που θα συμμετέχουν στις διαδρομές των 5 και 21 χλμ, στο περίπτερό της στο Ζάππειο.

Ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την νέα μας συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ αλλά και για την επιστροφή μας στις δρομικές διοργανώσεις. Η στήριξή μας στον ελληνικό Αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη από το ξεκίνημα της Stoiximan και συνεχίζουμε δυναμικά. Μαζί με την ομάδα του ΣΕΓΑΣ στοχεύουμε σε ενέργειες που θα ενισχύσουν τους αθλητές στίβου αλλά και το σύνολο της κοινωνίας”.

Ο κος Κώστας Κεντέρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, καλωσόρισε τη Stoiximan στη χορηγική οικογένεια της Ομοσπονδίας λέγοντας: “Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Stoiximan στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ. Μια εταιρεία άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό και την κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί σημαντική προσθήκη στην Ομοσπονδία μας και είμαι σίγουρη πως μαζί θα γιορτάσουμε πολλές και μεγάλες επιτυχίες και θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας αυτή με κοινωνικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ