ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Η Κωνσταντινοπούλου πρώτη και με ατομικό ρεκόρ

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Η Κωνσταντινοπούλου πρώτη και με ατομικό ρεκόρ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 2:46.01.

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου ήταν μεγάλη νικήτρια στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 2:46.01. Αυτή ήταν εξάλλου μόλις η δεύτερη συμμετοχή της αθλήτριας του ΑΠΚ Νεάπολης σε μαραθώνιο.

Η Ρέμπουλη ήταν αυτή που είχε πάρει τα ηνία της κούρσας στα πρώτα χιλιόμετρα, όμως η Κωνσταντοπούλου πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 29ο χλμ και δεν απειλήθηκε έκτοτε από καμία άλλη αθλήτρια.

Δεύτερη τερμάτισε η 40χρονη Κατερίνα Ασημακοπούλου με χρόνο 2:50.25, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Ουρανία Ρεμπούλη με χρόνο χρόνο 2:50.42.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι σαν όνειρο. Απειρες φορές τερματίζουμε με το μυαλό μας ,αλλα όταν το ζεις από κοντά είναι τρομερό συναίσθημα. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω μαραθώνιο και κερδίζω. Πέρα από την κούραση και τον πόνο, νιώθεις την ευχαρίστηση όταν τερματίζεις. Απερίγραπτο", ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η νικήτρια του Μαραθωνίου.

TAGS ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ