ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

17ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης - bwin, η εμπειρία εκτοξεύεται στα ύψη!

17ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης -  bwin, η εμπειρία εκτοξεύεται στα ύψη!

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά, η bwin θα αποτελέσει τον Ονομαστικό Χορηγό του Διεθνούς Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης – bwin και η εμπειρία προμηνύεται μοναδική!

Το συναίσθημα να τρέχεις στην πόλη, να ακούς τον ήχο των παπουτσιών και να αντιλαμβάνεσαι τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων είναι μοναδικό. Την τελευταία τριετία η Θεσσαλονίκη ζει έντονα σε ρυθμούς μαραθωνίου, άλλωστε, είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης και η φήμη του έχει ξεπεράσει αρκετά τα σύνορά της.

Το ραντεβού της 30ης Απριλίου θα συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους και η bwin στέκεται περήφανα για τέταρτη διαδοχική χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης! Εξάλλου, το κορυφαίο στοιχηματικό brand θα αποτελέσει τον Ονομαστικό Χορηγό του 17ου Διεθνούς Μαραθώνιου. Η Θεσσαλονίκη φορά τα… αθλητικά της και το ανοιξιάτικο ραντεβού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, μιας και το σύμβολο του Μαραθωνίου είναι ο Μέγας Αλέξανδρος!

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης είναι έτοιμοι να αφεθούν στο ρυθμό του μαραθωνίου και να δώσουν ξεχωριστό τόνο στο μοναδικό αυτό event. Άλλωστε, η bwin στήριξε τον Μαραθώνιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν έφυγε από το πλευρό του και συνεχίζει να αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την τοπική κοινωνία. Παράλληλα, παραμένει αρωγός στην προσπάθεια εξέλιξης των μεγάλων δρομικών events της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Η τελευταία χρονιά ήταν μοναδική και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς το δρομικό κίνημα ανυπομονούσε για τον αγώνα. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και το bwin Running Team ξέρει να δίνει ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση, συγκεντρώνοντας πολλούς ενθουσιώδεις δρομείς που εκτοξεύουν την εμπειρία στα ύψη.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος στον διάσημο μαραθώνιο θα συμμετέχουν και πέντε πρωταθλητές του προγράμματος «Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», που χορηγεί η bwin στηρίζοντας τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και με τα χρώματα του βραβευμένου στοιχηματικού brand θα τρέξουν: η Ελίνα Τζένγκο, Οδυσσέας Μουζενίδης, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Σοφία Κεσσίδη και ο Αναστάσιος Λατιφλλάρι. Έτσι, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν για τα επιτεύγματά τους.

Το bwin running team αρχίζει την αθλητική του σεζόν από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει στις Σπέτσες και τα Ιωάννινα. Το βραβευμένο στοιχηματικό brand, πιστό στη στρατηγική του, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό παραμένοντας στο πλευρό των κορυφαίων αθλητικών events ανά την επικράτεια.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ