LIFESTYLE

Το τέλειο σκηνικό για τους ημιτελικούς του Champions League βρίσκεται στο Jameson Shelter

Το τέλειο σκηνικό για τους ημιτελικούς του Champions League βρίσκεται στο Jameson Shelter

Για να σου μείνουν αξέχαστοι αυτοί οι αγώνες έχει σημασία ο χώρος, ο τρόπος αλλά και με ποιους θα τους δεις. Μα πάνω από όλα σημασία έχει να πίνεις Jameson. Για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με τον κολλητό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του SPORT24 σε συνεργασία με το Jameson. Όλα τα άλλα άστα πάνω μας.

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά. Μόνο μια θα το πάρει. Μόνο μια θα καταφέρει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2023. Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ και Μίλαν. Ένας μαθουσάλας της διοργάνωσης, μια ομάδα χωρίς κανένα αστέρι στην φανέλα της, και δυο ιστορικές ομάδες που επέστρεψαν μετά από χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες θα διεκδικήσουν μέχρις εσχάτως την πρόκρισή τους στο τελικό.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι σίγουρο είναι και ότι σε αυτούς τους ημιτελικούς θα επιστρέψουμε στο γνωστό-άγνωστο πια, Jameson Shelter μετά από εκείνα τα επικά ματς του Μουντιάλ που τα είχαμε δει όλοι μαζί. Μας άρεσε τόσο πολύ να βλέπουμε αγώνες μαζί σας που ψάχναμε αφορμή για να το επαναλάβουμε. Και τι καλύτερο από τους ημιτελικούς της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης.

Το τέλειο σκηνικό για τους ημιτελικούς του Champions League βρίσκεται στο Jameson Shelter

Για όσους δεν ξέρουν το Jameson Shelter, είναι ένας μυστικός χώρος, που βρίσκεται σε ένα υπόγειο κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ένα μυστικό που ανακαλύψαμε στο τελευταίο μουντιάλ και θυμίζει τα μπαρ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Για να μπεις χρειάζεσαι μυστικό κωδικό και μόλις περάσεις την πόρτα έρχεσαι αντιμέτωπος με μία μπάρα γεμάτη Jameson όπου φτιάχνονται υπέροχα drinks με το ιρλανδέζικο ουίσκι.

Το τέλειο σκηνικό για τους ημιτελικούς του Champions League βρίσκεται στο Jameson Shelter

Επίσης, κατα την διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται με έναν μαγικό τρόπο πεντανόστιμες πίτσες οι οποίες σου σπάνε την μύτη και σε προκαλούν τα πάρεις ένα και δυο και τρία κομμάτια. Οι πίτσες φτιάχνονται στον ξυλόφουρνο που υπάρχει στο Mozzart ακριβώς από πάνω και κάπως έτσι όλα δένουν μαγικά και όμορφα.

Και αν όλα αυτά δεν σε έχουν πείσει, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις ότι τους αγώνες θα τους παρακολουθήσεις μαζί με τον δημοσιογράφου του SPORT24, Αντώνη Οικονομίδη με τον οποίο θα σχολιάζεις τον αγώνα αλλά πριν, στο ημίχρονο και μετά από αυτόν θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις όλες τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις και να τον ρωτήσεις ότι θέλεις.

Αν αυτό δεν είναι μια ονειρική βραδιά, τότε τι είναι. Jameson drinks, πίτσα, Champions League παρέα με το SPORT24. Για να μάθεις τον μυστικό κωδικό του Jameson Shelter αρκεί να λάβεις συμμετοχή και να κυνηγήσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ -και ο κολλητός σου- ένας από τους 10 τυχερούς. Μην ξεχάσεις να διαλέξεις ποιον αγώνα των ημιτελικών ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις (στις 10 ή 17 Μαΐου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ