LIFESTYLE

Έρχεται η νέα εκδρομή του SPORT24, αυτή τη φορά παρέα με τον ANT1 και σε θέλουμε μαζί μας

Έρχεται η νέα εκδρομή του SPORT24, αυτή τη φορά παρέα με τον ANT1 και σε θέλουμε μαζί μας

Η παρέα των αγαπημένων δημοσιογράφων του SPORT24 ετοιμάζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά να πάει εκδρομή, αυτή τη φορά παρέα με τον ANT1. Διοργανώνουμε λοιπόν για άλλη μια χρονιά ένα ΠΣΚ για 16 αναγνώστες μας, από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή για να είσαι κι εσύ στην παρέα μας.

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εκδρομές του SPORT24 που πραγματοποιήθηκαν στην ορεινή Αχαΐα τον Νοέμβριο του 2021 και στην ορεινή Αρκαδία τον Οκτώβριο του 2022, η παρέα των δημοφιλών αθλητικογράφων μας ετοιμάζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά να ξαναπάει εκδρομή με τους αναγνώστες του site!

Αυτή τη φορά όμως έχει μαζί του τον ΑΝΤ1, σε μία εκδρομή που αναμένεται συναρπαστική.

Το μεγαλύτερο αθλητικό brand της χώρας κάνει και φέτος ένα μικρό διάλειμμα από τα αθλητικά δρώμενα και πρωτοτυπεί για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνοντας την 3ήμερη εκδρομή παρέα με τους αναγνώστες του στη Βυτίνα Αρκαδίας. Για 3 ολόκληρες ημέρες, 16 τυχεροί αναγνώστες του site θα γίνουν μέρος της παρέας των γνωστών αθλητικογράφων του SPORT24 για να ζήσουν μια αξέχαστη εκδρομή γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις και πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια που δεν έχουν επαναληφθεί ξανά απο ελληνικό site.

Για αρχή, μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση από όσα ζήσαμε πέρυσι, στο παρακάτω video:

Φέτος θα περάσουμε ακόμα καλύτερα.

Τρεις ημέρες του Νοεμβρίου (24-26 Νοεμβρίου), δύο βράδια γεμάτα fun activations, ένας αγαπημένος προορισμός, κουβέντα για αθλητικά και πολλά άλλα θα φέρουν τους αναγνώστες μας κοντά στους αγαπημένους τους αθλητικογράφους και θα ζήσουν μια εμπειρία που σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια. Όλα αυτά παρέα με τον ANT1 που θα έχει ξεχωριστή θέση στο experience που θα ζήσουμε παρέα με τους αναγνώστες μας.

Ας δούμε όμως λίγο και ποιοι θα είναι στην παρέα. Φυσικά κάποιοι θα μείνουν πίσω στο site για να συνεχίσουν απρόσκοπτη την αθλητική ενημέρωση αλλά πολλοί από εμάς θα είναι εκεί, στην εκδρομή, μαζί σας. Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Βασίλης Σκουντής, Χάρης Σταύρου, Λάμπρος Μπαλάφας και Δημήτρης Μωυσιάδης θα είναι στο team το οποίο μαζί με 16 αναγνώστες (8 αναγνώστες plus κάποιον φίλο τους) θα περάσει ένα τριήμερο σαν παρέα.

Το πού θα μείνουμε ακριβώς θα σας το αποκαλύψουμε την ημέρα της αναχώρησής μας. Μπορούμε όμως να σας δώσουμε μερικές πληροφορίες για το τι θα κάνουμε εκεί:

  • Θα μείνουμε σε ένα φοβερό χειμερινό ξενοδοχείο.
  • Θα διασκεδάσουμε με παιχνίδια, quiz και άλλες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το team του SPORT24.
  • Θα γίνουμε ένα με τη φύση μέσα από δραστηριότητες και το Σάββατο και την Κυριακή.
  • Θα δούμε παρέα αναμετρήσεις της Euroleague και της Superleague.
  • Θα μιλήσουμε για ό,τι αφορά έναν φίλαθλο. Για ποδόσφαιρο, για μπάσκετ και ό,τι θέλετε να ξέρετε για τον κόσμο του αθλητισμού και του SPORT24.
  • Θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες από τους χορηγούς της εκδρομής, οι οποίοι θα προσφέρουν σε όλους εσάς τα μέγιστα για να έχετε ένα τέλειο τριήμερο.
  • Θα κάνουμε ό,τι κάνει μια καλή παρέα σε ένα τριήμερο. Θα κάνουμε βόλτες, θα φάμε μέχρι σκασμού και θα κλείσουμε την εκδρομή με ένα μεγαλειώδες BBQ την Κυριακή το μεσημέρι.

Αν θες εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς που μαζί με έναν φίλο σου θα ζήσεις το απόλυτο τριήμερο παρέα με το SPORT24, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα. Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ