LIFESTYLE

Το SPORT24 πάει εκδρομή και σε θέλει μαζί του

Το SPORT24 πάει εκδρομή και σε θέλει μαζί του

Τα πρωταθλήματα κάνουν break και είπαμε να κάνουμε κι εμείς. Διοργανώνουμε λοιπόν ένα ΠΣΚ για 16 αναγνώστες μας και δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή για να είσαι κι εσύ στην παρέα μας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε να ερχόμαστε πιο κοντά με όλους εσάς. Με βραδιές στο Σπίτι της 24MEDIA, με μεγάλα events όπως το The Big Final στην παραλία της Βάρκιζας για τον τελικό του EURO και τώρα με άλλο ένα μεγάλο event. Την πρώτη εκδρομή που διοργανώνει και προσφέρει ελληνικό μέσο στους αναγνώστες του.

Αφορμή; Το break των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Με δυο λόγια, ψάχναμε απλά ευκαιρία να πάμε ένα ΠουΣουΚου μαζί σας, όπως ακριβώς θα πήγαινε μία οποιαδήποτε ανδροπαρέα. Το μεσημέρι λοιπόν της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου θα αναχωρήσουμε για έναν χειμερινό προορισμό και το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Ας δούμε όμως λίγο και ποιοι θα είναι στην παρέα. Μπορεί κάποιοι ήρωες να μείνουν πίσω στο site για να συνεχίσουμε την αθλητική σας ενημέρωση αλλά πολλοί από εμάς θα είναι εκεί, στην εκδρομή, μαζί σας. Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Τσάρλυ και μια επίλεκτη ομάδα δημοσιογράφων του SPORT24 θα είναι το team το οποίο μαζί με 16 αναγνώστες (8 αναγνώστες plus κάποιον φίλο τους) θα περάσει ένα τριήμερο σαν μια καλή παρέα.

Το SPORT24 πάει εκδρομή και σε θέλει μαζί του


Την ακριβή τοποθεσία της εκδρομής δεν θα σας την αποκαλύψουμε μέχρι την ημέρα της αναχώρησής μας για εκεί. Μπορούμε όμως να σας δώσουμε μερικές πληροφορίες για το τι θα κάνουμε εκεί:

  • Θα μείνουμε σε ένα υπέροχο χειμερινό κατάλυμα με όλες τις ανέσεις που σας αξίζουν σε αυτό το break από την καθημερινότητα.
  • Θα διασκεδάσουμε με παιχνίδια, quiz και άλλες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το team του SPORT24.
  • Θα αθληθούμε (ελαφρώς) με όμορφες και πολύ αναζωογονητικές δραστηριότητες στη φύση.
  • Θα μιλήσουμε για ό,τι σας αφορά. Για ποδόσφαιρο, για μπάσκετ και ό,τι θέλετε να ξέρετε για τον κόσμο του αθλητισμού και του SPORT24.
  • Θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες από τους χορηγούς της εκδρομής, οι οποίοι θα προσφέρουν σε όλους εσάς τα μέγιστα για να έχετε ένα τέλειο τριήμερο.
  • Θα το ζήσουμε εκδρομικά με βόλτες, άφθονο φαγητό σε παραδοσιακές ταβέρνες και ένα μεγαλειώδες BBQ την Κυριακή το μεσημέρι.

Αν θες εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς που μαζί με έναν φίλο σου θα ζήσεις το απόλυτο τριήμερο παρέα με το SPORT24, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα. Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 08 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ