LIFESTYLE

Το SPORT24 και το ULTREX σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα

Το SPORT24 και το ULTREX σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα

Το SPORT24 παρέα με το ULTREX γιορτάζουν τον τελικό του EURO 2020, με ένα μοναδικό event στο Varkiza Resort. Δήλωσε συμμετοχή, κέρδισε μία διπλή πρόσκληση και δες το μεγάλο τελικό σε γιγαντοθόνη δίπλα στη θάλασσα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event του SPORT24 στο Varkiza Resort ξεκίνησε! Το κορυφαίο αθλητικό site στην Ελλάδα, παρέα με το ULTREX γιορτάζουν τον τελικό του Euro 2020 και καλούν τους αναγνώστες να δώσουν το ‘παρών’ στη Βάρκιζα για μια διασκεδαστική βραδιά με πολλή κουβέντα, μπάλα, φαγητό και μπύρα.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου, το Varkiza Resort ανοίγει τις πόρτες του από τις 19:00 για να υποδεχθεί 50 αναγνώστες μαζί με τους φίλους τους (σύνολο 100 άτομα) και να τους χαρίσει μια μοναδική εμπειρία παρέα με το ULTREX με activations και πολλές εκπλήξεις. Οι τυχεροί αναγνώστες που θα βρεθούν στην Βάρκιζα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε γιγαντοθόνη δίπλα στη θάλασσα και παρέα με τη δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24 τον μεγάλο τελικό του Euro 2020. Οι χώροι, το προσωπικό και το set up του beach park εγγυώνται ένα υπέροχο experience για τους αναγνώστες που θα δώσουν το ‘παρών’ στη Βάρκιζα.

Ο Editorial Director του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος, και ο Editor in Chief, Θέμης Καίσαρης, προετοιμάζονται ήδη για το event και για τον μεγάλο τελικό, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί.

Το experience του ULTREX

Ο μεγάλος χορηγός του event, το ULTREX, έχει τη δική του, μοναδική παρουσία στο Varkiza Resort, με ένα fun experience για τους καλεσμένους μας. Πιο συγκεκριμένα, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι στόχου με νεροπίστολα! Το challenge είναι να καταφέρεις να πετύχεις όσα περισσότερα μπουκάλια ULTREX μπορείς (και να είσαι ο πιο γρήγορος) για να κερδίσεις πλούσια δώρα από το brand.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

Αν θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση και θα δουν σε γιγαντοοθόνη δίπλα στη θάλασσα παρέα με τη συντακτική ομάδα του SPORT24 τον μεγάλο τελικό του Euro 2020, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ