LIFESTYLE

Το SPORT24 και τα Lidl σε καλούν σε μια τριήμερη εκδρομή γεμάτη εκπλήξεις

Το SPORT24 και τα Lidl σε καλούν σε μια τριήμερη εκδρομή γεμάτη εκπλήξεις

Τα πρωταθλήματα κάνουν break και μαζί κάνει break και το SPORT24 που παρέα με τα Lidl διοργανώνει ένα ΠΣΚ για τους αναγνώστες του σε έναν αγαπημένο χειμερινό προορισμό.

Για τους δημοσιογράφους του SPORT24 δεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από το να έρχεται σε επαφή με τους αναγνώστες του. Το μεγάλο event στη Βάρκιζα για τον τελικό του Euro τον περασμένο Ιούλιο ήταν μόνο η αρχή και η συνέχεια δίνεται με μια εκδρομή, ένα ΠΣΚ για τους αναγνώστες μας σε έναν χειμερινό προορισμό.

Η αφορμή για το ταξίδι αυτό είναι το break των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, που δίνει την ευκαιρία στους αγαπημένους δημοσιογράφους του site να περάσουν λίγα 24ωρα παρέα με 16 τυχερούς αναγνώστες (8 μαζί με έναν φίλο τους) του site. Το μεσημέρι λοιπόν της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου θα αναχωρήσουμε για έναν χειμερινό προορισμό και το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Το SPORT24 και τα Lidl σε καλούν σε μια τριήμερη εκδρομή γεμάτη εκπλήξεις

“Σύμμαχός” μας στην εκδρομή αυτή θα είναι τα Lidl που θα βρίσκονται μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, από την αρχή μέχρι το τέλος, προσφέροντάς μας το συστατικό εκείνο που είναι απαραίτητο σε κάθε εκδρομή, δηλαδή τo φαγητό και τα snacks. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα Lidl μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για ατελείωτο snacking, αλλά και για τις φορές που θα επιλέξεις να οργανώσεις ένα BBQ με premium και απλές επιλογές κρεάτων. Όλα αυτά θα τα έχουμε και στην εκδρομή.

Το SPORT24 και τα Lidl σε καλούν σε μια τριήμερη εκδρομή γεμάτη εκπλήξεις

Παρέα με τα Lidl θα διοργανώσουμε μια μοναδική έκπληξη το μεσημέρι της Κυριακής για τους 16 τυχερούς αναγνώστες που θα μας συνοδεύσουν στην εκδρομή, μια έκπληξη η οποία θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο ένα μοναδικό τριήμερο.

Αν θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα έρθει παρέα με έναν φίλο του στον χειμερινό προορισμό που έχουμε επιλέξει για ένα ΠΣΚ παρέα με το SPORT24, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 08 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ