LIFESTYLE

Το SPORT24 και η Volton πάνε εκδρομή μαζί με τους αναγνώστες

Το SPORT24 και η Volton πάνε εκδρομή μαζί με τους αναγνώστες

Δήλωσε συμμετοχή για να είσαι εσύ ένας από τους 16 τυχερούς αναγνώστες που θα πάνε εκδρομή σε έναν χειμερινό προορισμό παρέα με τους δημοσιογράφους του SPORT24.

To μεγάλο event “The big Final” στη Βάρκιζα τον περασμένο Ιούλιο για τον τελικό του Euro 2022 ήταν μόνο η αρχή. Το SPORT24 συνεχίζει να έρχεται πιο κοντά με τους αναγνώστες του με ακόμη ένα μεγάλο event. Την πρώτη εκδρομή που διοργανώνει και προσφέρει ελληνικό μέσο στους αναγνώστες του.

Το SPORT24 και η Volton πάνε εκδρομή μαζί με τους αναγνώστες

Αφορμή για την τριήμερη εκδρομή του SPORT24 είναι το break των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, που δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις αγαπημένους δημοσιογράφους του site να κάνουν κι αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους break παρέα με 16 τυχερούς αναγνώστες (8 με έναν φίλο τους).

Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ θα περάσουν ένα ΠΣΚ γεμάτο συζήτηση, άθληση, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις, πάντα παρέα με τους αναγνώστες.

Μαζί μας στην εκδρομή αυτή που θα πραγματοποιηθεί το ΠΣΚ 12-14 Νοεμβρίου θα είναι και η Volton. Η αγαπημένη εταιρεία ενέργειας είναι αυτή που θα μας χαρίσει στο τριήμερο break μας όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να περάσουμε καλά, ξεφεύγοντας για λίγο από το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Το SPORT24 και η Volton πάνε εκδρομή μαζί με τους αναγνώστες

Παρέα με τη Volton, λοιπόν, έχουμε ετοιμάσει ένα activation - έκπληξη, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους τυχερούς αναγνώστες να γνωρίσουν με έναν fun τρόπο τον χειμερινό προορισμό που έχουμε επιλέξει για την εκδρομή μας. Αλλά δεν αποκαλύπτουμε περισσότερα!

Αν θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα έρθει παρέα με έναν φίλο του στον χειμερινό προορισμό που έχουμε επιλέξει για ένα ΠΣΚ παρέα με το SPORT24, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 08 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ