LIFESTYLE

Το SPORT24 και η ΦΙΞ Ελλάς ταξιδεύουν στη Βυτίνα και σε θέλουν μαζί

Το SPORT24 και η ΦΙΞ Ελλάς ταξιδεύουν στη Βυτίνα και σε θέλουν μαζί

Ετοιμάζουμε βαλίτσες προς την ορεινή Αρκαδία μαζί με την ΦΙΞ Ελλάς για μια μοναδική εκδρομική εμπειρία, αυτή τη φορά παρέα με τον ANT1.

Οι γνωστοί και αγαπημένοι δημοσιογράφοι του SPORT24 προετοιμάζονται αυτή τη στιγμή και για 3η συνεχόμενη χρονιά, να πάνε εκδρομή μαζί με 16 αναγνώστες. Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Βασίλης Σκουντής, Χάρης Σταύρου, Λάμπρος Μπαλάφας και Δημήτρης Μωυσιάδης όλοι θα είναι εκεί για ένα break από την απαιτητική αθλητική επικαιρότητα.

Το SPORT24 και η ΦΙΞ Ελλάς ταξιδεύουν στη Βυτίνα και σε θέλουν μαζί


Απέχουμε μόλις μία εβδομάδα από το προσεχώς αξέχαστο ΠΣΚ όπου θα επιστρέψουμε στη Βυτίνα. Από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου μας περιμένουν εκεί fun acivations και 2 βραδιές μέσα από τις οποίες θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Σύμμαχος μας είναι η ΦΙΞ Ελλάς και η ΦΙΞ Άνευ σε μια αθλητική εμπειρία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Περιγραφή αγώνων. Δύο λέξεις, πολλά συναισθήματα. Πέρσι ζήσαμε την ιστορική αναπαράσταση του Βασίλη Σκουντή με το θρυλικό 'Βάλτο αγόρι" μου, φέτος πάμε την εμπειρία, με την βοήθεια της ΦΙΞ, ακόμη παραπέρα και δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να μπουν στη θέση ενός αθλητικογράφου.

Διοργανώνουμε λοιπόν, ένα πρωτάθλημα περιγραφής αγώνα μαζί με τη ΦΙΞ Ελλάς. Πώς είναι άραγε να πρέπει να περιγράψεις ακόμη και να σχολιάσεις on the spot μια κρίσιμη φάση; Πόση βαρύτητα έχει μια φράση όταν μπαίνει στη μέση η αναμετάδοση μπροστά σε κοινό;

Φώτα, κάμερα, μικρόφωνο και μπύρα (με ή άνευ). Το απόλυτο αυτό αθλητικό activation είναι για δυνατούς παίκτες και ανυπομονούμε να το ζήσουμε.

Φυσικά, τόσο η ΦΙΞ Ελλάς, όσο και η ΦΙΞ Άνευ με την ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, θα μας συντροφεύουν σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Θα είσαι μαζί μας; Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ