LIFESTYLE

Το SPORT24 και η ΔΕΛΤΑ πάνε εκδρομή και σε θέλουν μαζί

Το SPORT24 και η ΔΕΛΤΑ πάνε εκδρομή και σε θέλουν μαζί

Δήλωσε συμμετοχή για να είσαι εσύ ένας από τους 16 τυχερούς αναγνώστες που θα πάνε εκδρομή σε έναν χειμερινό προορισμό παρέα με τους δημοσιογράφους του SPORT24 και τη ΔΕΛΤΑ.

Το event του SPORT24 στη Βάρκιζα για τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτό που μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας είχε λείψει η επαφή με τους αναγνώστες μας. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Με αφορμή το break των πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων, το SPORT24 κάνει με τη σειρά του το δικό του break και καλεί 16 αναγνώστες του (8 με τα plus one τους) σε ένα μοναδικό τριήμερο σε έναν χειμερινό προορισμό. Το τριήμερο 12-14 Νοεμβρίου, λοιπόν, το SPORT24 πάει εκδρομή και σε θέλει μαζί του.

Το SPORT24 και η ΔΕΛΤΑ πάνε εκδρομή και σε θέλουν μαζί

"Σύμμαχός" μας στην εκδρομή θα είναι η ΔΕΛΤΑ, το brand που συνοδεύει κάθε στιγμή μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα φυτικά ροφήματα και τα φυτικά επιδόρπια ΔΕΛΤΑ θα μας συντροφεύσουν σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Οι τυχεροί αναγνώστες που θα αποτελέσουν κομμάτι της εκδρομής μας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα καλά του καρπού με τη βοήθεια των προϊόντων ΔΕΛΤΑ.

Το SPORT24 και η ΔΕΛΤΑ πάνε εκδρομή και σε θέλουν μαζί

Η σειρά 100% φυτικών ροφημάτων της ΔΕΛΤΑ βγαίνει σε 8 υπέροχες γεύσεις, με λίγα λιπαρά και θερμίδες και με αντιοξειδωτική δράση, χωρίς προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών, εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνες. Καταναλώνονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με όλους τους τρόπους, με δημητριακά, μέσα σε συνταγές, στον καφέ ή απλώς σαν ένα γευστικό ρόφημα.

Το SPORT24 και η ΔΕΛΤΑ πάνε εκδρομή και σε θέλουν μαζί

Τα φυτικά επιδόρπια βγαίνουν σε 4 μοναδικές γεύσεις με βάση τα ελληνικά αμύγδαλα! 100% φυτικά, εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνες κατάλληλα για περιόδους νηστείας & χορτοφαγική διατροφή.

Το SPORT24 και η ΔΕΛΤΑ πάνε εκδρομή και σε θέλουν μαζί

Την ακριβή τοποθεσία της εκδρομής δεν θα σας την αποκαλύψουμε μέχρι την ημέρα της αναχώρησής μας για εκεί. Μπορούμε όμως να σας δώσουμε μερικές πληροφορίες για το τι θα κάνουμε εκεί:

  • Θα μείνουμε σε ένα υπέροχο χειμερινό κατάλυμα με όλες τις ανέσεις που σας αξίζουν σε αυτό το break από την καθημερινότητα.
  • Θα διασκεδάσουμε με παιχνίδια, quiz και άλλες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το team του SPORT24.
  • Θα αθληθούμε (ελαφρώς) με όμορφες και πολύ αναζωογονητικές δραστηριότητες στη φύση.
  • Θα μιλήσουμε για ό,τι σας αφορά. Για ποδόσφαιρο, για μπάσκετ και ό,τι θέλετε να ξέρετε για τον κόσμο του αθλητισμού και του SPORT24.
  • Θα το ζήσουμε εκδρομικά με βόλτες, άφθονο φαγητό σε παραδοσιακές ταβέρνες και ένα μεγαλειώδες BBQ την Κυριακή το μεσημέρι.

Αν θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα έρθει παρέα με έναν φίλο του στον χειμερινό προορισμό που έχουμε επιλέξει για ένα ΠΣΚ παρέα με το SPORT24, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 08 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ